Sunday is my fun day

 

Så var det blitt søndag, og turen vår er kommet til veis ende. Spist deilig frokost, og nå ser jeg på en serie på Netflix i sengen. Vi har sen utsjekk, så tar livet med knusende ro. For noen fine dager vi har hatt, tror jeg må gjøre det til en greie å dra bort i romjulen. Vi drar ofte til utlandet i julen, men de årene vi er hjemme skal jeg heretter booke en tur vekk de dagene.

Så rart det er å tenke på at vi er kommet til nest siste dag i 2018. Når jeg ser tilbake på året som har vært, er jeg mest takknemlig for Chanel. Lille skatten min som gir så mye glede og latter.

Ellers har året gitt meg noen reiser å krysse av fra kartet, masse morsomme minner og generelt et fint år med familie og venner.

 

 

 

På vinteren pleier jeg å bli en smule deprimert, men siden jeg startet med LK kosthold har humøret mitt, energi og helsen vært på topp. Jeg er så glad jeg har holdt ut denne gangen, og ikke gitt opp selv om det var så hardt i starten.

Det er noe i det andre har sagt tidligere, at det er tøft de første ukene så går det av seg selv… Nå er det rutine og noe jeg koser meg med. I 2019 skal jeg teste ut hvordan det er å bake med LK. Jeg savner noe søtt innimellom, og da er det fint at det finnes søte sunne alternativ. Jeg har garantert gått opp et pr kg siden jeg har kost meg max i desember, og lagt strenge mat rutiner på hyllen hele mnd. Tenker det e bare å starte 2019 med samme disiplin, så er jeg brått tilbake på rett spor.

 

Før hadde jeg et hav av unnskyldninger til å ikke trene, men den lysten er også kommet tilbake i takt med energien!

Hver gang jeg drar til Stavanger får jeg spørsmål om hva jeg skal her, om jeg skal møte noen, eller drar i jobb sammenheng osv. Er det så rart å dra på turer til andre byer i Norge, uten at man skal noe konkret?? For meg er det helt naturlig å komme seg vekk litt, om turen går til Stavanger eller Roma spiller liksom liten rolle syns jeg.

 

Årets første tur i 2019, blir bransje cruiset til DK. Det tror jeg blir insane. Utelivsbransjen samlet på samme båt må bli vilt, jeg gleder meg hvertfall veldig allerede.

 

Håper dere har hatt en flott søndag!

Jeg er hjemme igjen i Bergen, og gleder meg til å feire nyttår på jobb i morgen!

Lørdag

 

I dag har vi hatt en skikkelig daffe dag! Ikke gjort noe spennende så langt, og det er rukket å bli kveld. Vi droppet frokost siden vi var ute i går, sov faktisk til 12.30 og fikk litt noier når jeg så på klokken. 

Vi har gått en tur rundt i sentrum, tatt en kaffe på starbucks og chillet maksimalt. 

Nettopp spist kvelds på hotellet, som besto av pinnekjøtt og ribbe. Jeg valgte pinnekjøtt, som bergenseren jeg er. Jeg er imponert over servicen på dette hotellet. Så imøtekommende, hjelpsomme, utrolig godt humør, og generelt bare gode ansatte! Jeg tror jeg hadde valgt dette over Maritim om jeg hadde booket en ny tur i nærmeste framtid. Litt dumt med den lille uteplassen, men på sommeren når det ikke er kaldt er det perfekt. 

Oppholdet vårt nærmer seg slutten, og jeg er strålende fornøyd. 

 

Jeg er så glad for at vi valgte å dra bort noen dager, nå er jeg mer enn klar for et nytt år og blanke ark. 

Jeg har sett så mye kunst på denne turen at jeg blir helt fascinert når jeg ser gjennom bildene! For en by!!! 

I dag så jeg 3 whatson for første gang, og det gir meg så intenst kick å se verkene hans på gaten. Det er noe annet å se de der, enn på et lerret i et galleri. 

 

I kveld vet jeg ikke helt hva kvelden byr på, men vi skal hvertfall ta noen drinker på hotellet og ta en luftetur. 

Fredag i Stavanger

 

 

Fredag folkens! 

Det e helg og jeg skal ikke på jobb, det er like merkelig hver gang. Merkelig men super digg også! Vi er kommet til dag 2 i Stavanger. Startet dagen med en himmelsk frokost, en liten spasertur og greit vær ute. Det er ikke strålende sol og fryd, men som jeg nevnte i går… Alt er bedre enn skam regn. 

Vi har ikke noe spesielt på planen foreløpig, men det er det som er halve sjarmen på tur. Vi kan ta ting som det faller seg, deilig deilig. 

 

Somle dager skulle jeg hatt flere av merker jeg, dager der alt går til å chille. Gjøre litt som man føler for, uten at pliktene henger friskt i tankene. 

Vi har vandret litt rundt, sett mer kunst i krinkler og kroker. Overraskende at jeg kan dra hit igjen og igjen, uten at det blir tomt for kunst. Elsker at det dukker opp noe jeg ikke har sett, når vi er ute å trakker i gatene. Som vanlig klarer jeg å lure Siljus til å gå mye mer enn hun egentlig orker, må nesten le litt av hvor lett det er. 

Nå er klokken blitt 19, og vi har nettopp spist middag. Fine folk spiser sent, har jeg hørt… 

 

I kveld skal vi ut en tur, så jeg gleder meg til å se hva denne byen har å tilby på utelivsfronten. Tenker fargegata er et fint sted å begynne, så får vi ta det derfra. 

 

Stavanger I freaking love you!!! 

Ha en fin fredagskveld der ute. 

Finn på noe sprell, og husk at livet ikke kommer i reprise! Skap minner som er verdt å tenke tilbake på. 

 

 

 

Stavanger ~ Torsdag

 

 

Nok engang så leverer denne byen. Vi reiste hit med flyet gry tidlig i morges. Selv om jeg så dobbelt for jeg var så trøtt, er det fint med hele dagen fra første stund.

Dette syns jeg er så koselig, og blir like happy hver gang vi sjekker inn og finner disse. Små gleder….. 

 

Siden vi kom tidlig, rakk vi en fantastisk frokost. Jeg trodde utvalget på maritim var bra, men her var det helt utrolig. 

Været er ikke så mye bedre enn hjemme, men så lenge det ikke regner like heavy er jeg mer enn fornøyd. 

Thon Maritim er stengt pga renovering, så valget falt på Thon Stavanger denne gangen. Syns dobbelt rom som vi hadde bestilt var ganske lite. Siden det tross alt fortsatt er «jul» fikk vi oppgradere til superior uten ekstra kostnader. Slik service blir lagt merke til, og vi satt så stor pris på det. Selv om det ikke var selvvalgt å bo her, hadde jeg lett booket her flere ganger. 

Dagen er brukt til shopping, litt vandring og masse kos. Jeg fant meg noen sko jeg digget, ikke ofte det skjer. 

I kveld har vi sett en film, drukket et pr cider og vært ute å spist. Koselig kveld, som ble avsluttet med en kjøretur på jakt etter litt mer gatekunst. Faktisk evig mye i denne byen jeg fortsatt ikke hadde sett, og dere vet hvor giret jeg blir. 

Tror det e det jeg falt for med Stavanger, at byen aldri slutter å overraske. Dag 1 er straks over, og dagen har vært perfekt fra start til slutt. 

Natta folkens! 

Jul

For en fin kveld! 

Julaften vår var helt perfekt i år. Kjempe god mat, godt selskap og fine gaver. Noen ganger tenker jeg at det er mye styr for den ene kvelden i året, men så blir den så fin og verdt det. 

I år var vi sammen med lille broren til Sean, noen som var veldig koselig. Kjekt å se gleden til Chanel, nå som hun skjønner hva presanger er. Hun fikk et hav av klær og masse fine leker. Fine gullet mitt. 

 

Han her fine nissen var innom på jobb! Du e fin hele året, men ekstra fin var du nå utkledd din lille luring!

 

I det siste har jeg ikke vært så mye på bloggen som jeg pleier, å må si jeg fikk litt sjokk når det plutselig kom opp på forsiden at de fleste blogger blir slettet.  Hva skal til for at man fortsetter som før? Og hva tenker dere andre om det?? 

Jeg søkte nå om å få den flyttet, men det spørs vel om det lar seg gjøre! Syns det er kjipt om alt man har lagt ned i bloggen, bare forsvinner på et blunk! 

Nå er tiden inne for Stavanger igjen, noen timer nå så er det nytt hotell og masse gatekunst på planen! 

Men først kos med siljemor, pakking og et pr cider.. skal vi på tur så skal vi på tur ;)) 

 

Håper julen deres har vært helt magisk, det har min vært. Takknemlig for den fine familien min, venner og de jeg holder kjær. 

 

Vi skrives plutselig! 

 

Stavanger kameratene

I år fikk jeg en julegave jeg ble sååå glad for, billett til konserten til Stavanger kameratene… Ohhh the Joy! 

 

 

Nå har jeg sett de live før, men for en konsert de leverte. Husker første sangen deres da den kom ut, og tenkte det der må jo bli helt suverent. De har virkelig blitt en 4 kløver det e verdt å sette pris på. Lenge siden jeg har kost meg så masse. Nå er jeg begynt å telle ned til late dager på hotell i favoritt byen min Stavanger nok engang. Å komme seg vekk i romjulen og nyte livet, skal bli så digg. 

 

Meg og Silje har en tendens til å nyte de små øyeblikkene, mer enn jeg gjør med de andre venninnene mine… Det er noe med å bare hoppe i den man har lyst til, å få det gjort. Livet er for kort, til å utsette alt man har lyst til. Plutselig er det for sent. 4 dager i byen jeg har forelsket meg i, skal bli kjærkomment. I januar er det nok en tur på planen vår, og jeg gleder meg vilt til det også! Nok engang har gutta gjort meg fine minner rikere, med en helt knall konsert.

Instagram

 

Siden jeg er mer aktiv på Instagram enn noen andre steder online, så tenkte jeg å skrive litt om det. Instagram for meg er en mulighet til å se verden. Følge kontoer som deler bilder fra reiser, opplevelser og fantastiske destinasjoner. Av og til dukker det opp noen som ønsker et samarbeid, men hva takker dere ja til?? Jeg har 3 jeg elsker å jobbe med, men skulle ønske noen av disse hadde samarbeid uten at man betaler for å reklamere. Med det mener jeg, at jeg kjøper produkter,klær osv og bruker det i promotering for de jeg er ambassadør for. I lengden er det et dyrt tidskrevende opplegg. Treningsklærne fra en av dem, er garantert de beste jeg noen gang har brukt på trening. De e comfy, super digg kvalitet, og fine ikke minst. Å opprettholde samarbeid uten noe fortjeneste blir ganske dyrt. Problemet er bare at jeg syns det er så gøy. 

Den siste tiden har Instagram kontoen min blitt en god del følgere rikere, og jeg vet rett og slett ikke hvorfor. Jeg merket en vekst i følgere etter at jeg startet samarbeidet mitt med teamiblends, noe som er kjekt. 

Jeg brenner virkelig for en varig kostholdsendring. De har mye som retter seg mot slanking, men så er de fleste produktene deres egentlig tilskudd for et normalt kosthold. Jeg har til nå testet en del smoothie blandinger, te og slike ting. Over nyttår skal jeg teste ut detox pakken fra dem, rett og slett kick starte 2019 med noe som er bra for kroppen. 

En annen grunn til at jeg elsker insta er alle de fantastiske kunstnerene som finnes ute i den store verden, jeg blir helt i ekstase. Nå følger jeg ganske mange av dem allerede, men det dukker opp nye her og der. Instagram er for mange en mulighet til å få anerkjennelse på andre plattformer i samme slengen. For min del har jeg Instagram fordi jeg elsker å ta bilder, å se andres bilder og syns det e genialt at det finnes slike apper. 

Oj folkens, det nærmer seg jul med stormskritt og jeg gleder meg! 

Selve julaften er over på et blunk, men det er noe med desember. Stemningen, gleden og forventningene til et nytt år som lusker rundt i tankene er tilstede. 

 

Ha en fin lørdag, folkens! 

Jeg skal på jobb, og syns det er helg greit. 

Jeg skal dra litt tidligere til byn, og få med meg litt av den magiske stemningen på julemarkedet atter engang. 

 

Vi skrives …

Grått/hvitt

 

Jeg er ofte i tidsklemmen, føler støtt og stadig døgnet ikke har nok timer. Det går unna om dagene, og brått er det jul igjen. Hektiske shopping sentre, et hav av mennesker og kaos e liksom blitt en del av desember, og slik har det vært så lenge jeg kan huske. Jeg er straks ferdig med julegavene, noe som gjør jeg har tid å nyte tiden framover. 

I helgen hadde jeg det ganske greit, hadde lyst å gå ut men valgte å jobbe som alltid istedenfor. Gjengen var ute på jobben min, så følte jeg var litt ute med de på et vis uansett. 

 

Når jeg kom hjem fra jobb natt til lørdag, fikk jeg ikke sove og vet faktisk ikke hva kl var når jeg engang sovnet … Fikk sjokk da jeg våknet, og klokken var rukket å bli nesten 14. Satt lenge i sengen, og skjønte ikke at klokken kunne være riktig! 

Har tydeligvis hatt bruk for de timene med søvn, hektiske uker med lite søvn må hentes inn igjen på et vis. 

Lørdag hadde jeg en dinner date med en venninne, så dro ganske tidlig til byen. Vi gikk først på Jacob som faktisk ikke kunne tilby matservering før etter 1,5 time.. De hadde alt for masse bookinger med julebord. Tenker det e sånn som skjer iblant så vi tok noe å drikke, maste litt og gikk videre. Endte opp med å spise på China Palace, alltid en sikker vinner. 

De har fantastisk mat, god service og en så koselig atmosfære. Selv om vi begge var veldig mette etter maten, måtte vi ha dessert. Friterte bananer med frukt og is. Den desserten smelter dønn i munnen, og er en av mine absolutt favoritter. 

Gikk litt rundt i byen etter restauranten, men med den kulden er det ikke så koselig å vandre rundt. Endte opp på biblioteket, hang litt med Salli. Da Loi dro hjem, var det tid for jobb! Helgen var annerledes og veldig koselig. I går pyntet jeg til jul, treet er ikke kommet på plass enda men det kommer plutselig.

Funnet ut at jeg er dritt lei rød julepynt, så i år kjører jeg på med hvitt og grått. Jeg vet de fleste forbinder julen med rødt, jeg bare syns det er litt voldsomt selv. Det e faktisk veldig fint med grått og hvitt, jeg er super fornøyd faktisk. 

I går var vi i kirken. Malin er syk så hun ble også med, kjekt for henne å se hvor mye Chanel koser seg der. 

Håper livet behandler dere bra der ute i verden. Mitt går unna med stormskritt. Jeg gleder meg mer og mer til å ta fatt på det nye året… 

Det er egentlig ikke noe forskjell, men man får liksom en ny start og det liker jeg! 

 

Ønsker dere en fin kveld folkens! 

Vi skrives…

Julemarked

 

Jeg blir så giret av denne tiden på året, desember er virkelig nydelig. Vi har til og med fått litt snø i Bergen, som var det eneste jeg ønsket meg. Jeg husker det snødde masse i fjor, men på julaften var alt borte. Det er den dagen i året da det er finest med snø, så satser på at det er håp for en hvit jul i år. 

Jeg husker veldig godt hvor fine julemarkeder på Østlandet var fra da jeg bodde der, men ingenting slår julegleden jeg får i hjertet mitt på markedet her hjemme i min egen by. Det er sååå kos å vandre rundt på markedet med noe varmt å drikke, titte på alt det fine i bodene og kjøpe julegaver. 

I år ingen unntak. 

Jeg syns faktisk det er et must å gå dit hvert år, for å få den skikkelige jule feelingen. Siden venninnen min er vakt der i år, har jeg en unnskylding til å henge der litt ekstra også. 

Ukene mine flyr avgårde så fort for tiden, at igjen går det utover bloggen. 

Det blir nok av kalde kvelder framover, så skal få hentet meg inn igjen plutselig. 

Mye gøy i vente framover, og desember leverer så langt til de grader. Konsert, cruise, og en ny tur er alt i boks, så jeg er mer enn klar. 

Begynner å komme i mål med gavene også, noe som er helt utrolig for jeg er en av de som stresser med det 2-3 dager før julaften. I år har jeg hevet meg rundt tidligere, og det gjør desember litt mindre stressende og mer kos. 

I morgen er det jammen blitt helg igjen, og den skal tilbringes på jobb som vanlig. 

Neste fri dag er i romjulen, og det er helt greit. Julebordet ga litt mersmak, men det gjorde ikke fyllesyken så nå har jeg nok av tid til å lade opp til neste gang. 

 

Håper dere tar livet med ro, nyter hvor fin denne måneden er og tar vare på de rundt dere!:)) 

Årets siste mnd er gull så langt på denne kanten, og satser på at jeg sklir rett inn i et nytt år med samme flyt. 

 

Ha en fin dag! 

Vi skrives!