Ny uke


Tirsdag allerede. 

Helgen fløy avgårde med Chanel.

Har hatt henne siden fredag etter barnehagen, og vi har kost oss masse som alltid. Været i Bergen har vært insane utenom på fredag, da var vi kun ute en liten tur fordi hun var sliten etter en lang dag. Fikk tid til slush og en liten vandring så var fornøyde begge to 🙂

Jeg elsker å ha henne, vi finner på mye rart vi to. Ettersom at tiden min med henne er dyrebar, pleier jeg ikke å bruke telefonen noe særlig. Syns det e deilig å ha tlf fri for begges del, fordi hun fortjener det og jeg trenger en timeout innimellom.

Vi har tegnet masse, laget vafler til lunch, hatt spa og sett på Maja.

Hun har digget den serien fra første gang vi så på det for over 1 år siden. Syns det er så søtt at hun nå lever seg sånn inn i serien at hun ler, viser følelser og koser seg så masse.

 

Hun elsker virkelig spa datene våre, spretter opp og løper ut på badet når jeg spør om hun er klar. 

Denne helgen valgte hun rødt på tærne, og brunt med glitter på hendene. Hun sitter så spent og fornøyd å følger med til alt er tørt, så herlig! Gleder meg til vi kan ha skikkelige jente kvelder, med ansiktsmasker, hårkurer og fotbad. Inntil videre er hun strålende fornøyd med neglelakk ☺️


Tenk at gullet mitt snart er 3 år. Forstår virkelig ikke hvor tiden blir av, så gjennom gamle bilder og hun var jo «nettopp» baby og bitteliten. 
Hun er blitt så flink og snakke også, så her går samtalene hele dagen. Hun spør og funderer på livet, og minner meg veldig om Malin når hun var liten til tider.

Helgen har vært strålende og uken har kommet godt i gang. Prøve å holde meg noe lunde opptatt, så de neste ukene går fort. Samtidig tenker jeg over at kroppen er tung, og energinivået mitt daller nedover 😂

Nyt livet folkens, det kommer ikke i reprise!:)

XXX

Ventetid og kveldstanker

Når dagene er tunge! Nettene mine blir kortere, og dagene føles tung og energi løse.


Prøver å holde meg «opptatt» så tiden skal gå fort, men jeg husker slutten av svangerskapet med min datter gikk tregt. Jeg gikk 7 dager over tiden, og de syv dagene var de lengste gjennom hele graviditeten. Gikk rundt i en nattbukse og T-skjorte som var pappa sitt. Denne gangen har jeg lagt på meg lite, gått litt opp og ned i vekt. Jeg hadde høyere vekt i startfasen denne gangen, men jeg har lagt på meg 8 kg og har 8 uker igjen! 🙂 Tenker kiloene kommer i rekord nå på slutten.

Gleder meg sånn til å se gutten vår, hvordan han blir som person og hvordan hverdagen blir for oss tre. Om han er en rolig baby, eller om det blir fult kaos i starten. Tusen sprs og nok uker igjen til jeg får svar.

Alt her hjemme er klart. Jeg tar meg selv i å se på vognen, å glede meg over framtidige trilleturer. I dag måtte jeg ta den inn i stuen for å se sååå fin den er :)))

I utganspunktet følte jeg for å være bare meg i årene framover, reise og oppleve verden nå som min datter er flyttet og står på egne ben. Samtidig har jeg alltid villet ha flere barn, så selv om det har gått 19 år er det fortsatt fantastisk. Sprøtt å tenke på at han lille krabaten i magen, blir onkelen til det vakre barnebarnet mitt! :))

Noen ganger snus alt på hodet og realiteten blir en annen, i starten var jeg så redd for å begynne på nytt med enda et barn. Nå er jeg så klar for å bli mamma igjen, og vet valgte jeg tok var 100% riktig for meg. O ville ha flere barn og sa det fra starten av forholdet, så jeg lekte meg tanken jeg også selv om det var en fjern tanke at jeg kunne bli det.

Neste som står for tur her hjemme er barnerommet, ååå som jeg gleder meg til det. Jeg vet akkurat hvordan jeg skal ha det. Jeg har et ønske om at speilet fra solidehjem, skal stå langs ene veggen i starten. Sånn som jeg ser det for meg blir det veldig fint 🤩

Ønsker meg også en gyngestol, jeg kan sitte i når jeg ammer han på kvelden. Helst en skikkelig gammel gyngestol jeg kan fikse opp, så leter for harde livet på Finn.

Vuggen hans er brukt i generasjoner, syns det e så søtt at Olai’en har brukt den når han var baby ❤️Slike ting gir litt ekstra verdi, og gjør det spesielt på en annen måte enn noe nytt.

Soverommene her er vegg i vegg, men er en god stund til han skal ta i bruk det rommet så jeg stresser ikke.

Jeg skal ha gutten vår hos oss i starten så klart. Det gir meg mulighet til å drømme meg vekk i interiør, og ideer til hans rom lenge enda heldigvis. Åååå som jeg gleder meg, kribler i magen etterhvert som ukene går ☺️

Barseltiden er så fin, det ser jeg så fram til. Enda mer nå som vi er 2 som alt som skjer… at vi er to om gleder, små framskritt i utviklingen og ikke minst to om å oppdra barnet.

Tror jeg er mest takknemlig over at vi er sammen om alt som har skjedd fram til nå i svangerskapet, men også den fine tiden vi har foran oss.

Da jeg var 19, og fikk jenten min var jeg mer eller mindre alene. Alene om alt jeg skulle lære meg, alene om omsorg, behov, kjærlighet og alle opplevelser/nedturer underveis.
Faren hennes har gjort sitt for å strekke til, men aldri kommet dit jeg ønsket at han skulle/eller han burde være!

Selv ikke etter at han ble en «fri» fugl har han stilt opp for verken vår datter, eller barnebarnet hans. Jeg tenker at enkelte har en for stor egosentrisk holdning til livet, og egne behov til å kunne bry seg. Vi var ung når vi ble foreldre, men den unnskyldningen har han ikke lengre. For min datter sin del er det trist å se på, men så vet jeg at hun aldri har manglet omsorg eller kjærlighet, selv om det ikke har kommet fra han det burde komme fra.

Det skal mye til for å kalle seg mamma eller pappa. Ikke alle er egnet til å bli foreldre dessverre, selv om de har et ønske om det. Det er blitt en realitet jeg aksepterer, etter så mange år. Jeg skulle likevel ønske han gjorde sitt ytterste for å ta igjen for tapt tid med barna sine. Den dagen kommer ikke i hans tilfelle, og det er sårt. Sårt for min datter og sønnen hans, men også for meg.

Håper livet behandler dere bra der ute i verden. Jeg er begynt å planlegge sommerferie allerede, og er inne å ser på reiser til oss 3 ❤️ Det skal bli fint å dra bort i sommer med den lille familien min.

Siden dagene er så tunge er det fint likevel, masse tid til planlegging og andre ideer. Kjeder meg så fort, så godt kroppen bremser meg fra å fly høyt og lavt de siste ukene før sønnen vår ønskes velkommen!:))

Ha en fin kveld folkens 😉

Bursdagshelg

 

Siden vi bodde på Thon Orion på julebordet, og vi var super fornøyd booket vi samme hotell denne helgen. God service, kjempe god mat og fine store rom.

Fredag sjekket vi inn ganske sent, var i byn rundt 19. Satt litt på hotellet med min bedre halvdel, før jeg hang med Lise noen timer. Siden hun kom alene, ble O igjen på rommet. Så deilig å henge med hun. Uansett hvor lang tid det går mellom hver gang vi møtes, kjennes det ut som det var i går. Nå var vi jo også sammen på julebordet, så ikke så innmari langt mellom disse gangene.

Gikk på Jacob og snakket om alt og ingenting, vandret rundt i byn en stund og koste oss egentlig veldig.

Jeg hadde ikke noe store planer, ettersom at jeg tross alt er gravid og fikk mer enn nok søvn å ta igjen etter nyttårsfeiringen. Var tilbake på hotellet i 23 tiden, gikk ut en tur med O for å spise oss noe mat. Tok meg et langt bad, senket skuldrene og nøt resten av kvelden med Olai’en og så en film i sengen før vi sovnet. Jeg merker tempoet roer seg litt av seg selv om dagene, fordi jeg er sliten når kvelden kommer.

4 januar i fjor, møtte jeg O for første gang, nå et år senere venter vi en sønn og er samboere. Merkelig hvor fort livet kaster deg i en retning du ikke så for deg. Jeg husker enda de første mnd da vi datet, den kriblingen i magen kommer aldri til å bli overgått. Følte meg nesten som en nyforelsket 14’tis hver gang vi skulle møtes. Han er uten tvil den personen jeg har elsket høyest i mitt voksne liv, og gir meg fortsatt sommerfugler i magen når blikket vårt møtes.

Det har vært en del opp og ned pga hormonene mine, kaos da vi begge sa opp tidligere leieforhold og flyttet sammen.  Likevel er det ingenting som ikke har gjort oss sterkere. Han er delaktig på hver eneste kontroll på helsestasjonen, legetimer og sykehus og er klippen min. Selv om det er ingen som går meg på nervene som han, er jeg så takknemlig for at jeg har en mann som ser meg som han gjør. På et år har vi opplevd så mye sammen, at det føles som flere år allerede. 4 ferier, masse opplevelser og kos har gjort det siste året til en lek. Siden jeg gikk ut av et lengre forhold noen måneder før vi møttes, gikk det lang tid før jeg ga han en real sjanse. Han fikk virkelig gjennomgå da vi begynte å date, jeg er bare så lykkelig over at han ikke ga opp før følelsene mine ble på nivået med hans.

I går sto vi opp tidlig å spiste frokost på hotellet. Gikk å handlet litt på ettermiddagen, før jeg møtte Siljus.

Tok oss en tur på Jacob vi 3, før vi endte opp en tur på zachen, de tok seg et pr drinker og jeg cola som vanlig. Veldig koselig at O og hun endelig møttes, kvelden ble veldig spontan og kjekk.

Etter det dro vi på bryggen nightclub for å møte resten av gjengen, ble der noen timer og hadde alt i alt en konge kveld med mye latter.

Meg og Siljus har en tendens til å planlegge møter, så kommer livet i mellom og det blir sjeldent noe av.

Så takknemlig for at hun dukket opp og gjorde kvelden bra fra start.

God jenten min :))

Har hatt en veldig fin helg,

med kos, latter og gode venner.

Takk for at dere er som dere er :))

Dere livet rikere på alle måter.

Nå skal vi spise pizza, se serie og ta tidlig kveld.

Håper dere har hatt en like fin start på 2020 som jeg har hatt.

Ha en fin kveld, folkens!

Vi skrives plutselig 😉

Kvalitetstid, helg og kos

 


Tiden går så fort føler jeg. Alle snakker om at tiden går sent på slutten av et svangerskap, her føler jeg tiden flyr avgårde i et forrykende tempo. Ikke at det gjør noe, kommer bare nærmere fødselen til gutten vår
💙

I dag har jeg bursdag, og gleder meg til late dager på hotell med min kjære. Har ikke noe spesielle planer, bortsett fra et lite besøk før vi drar senere. Pga Black Friday fikk vi begge netter for prisen av et døgn, da e det kjekt å booke hotell. Noen goder må slike dager ha…

Vært mye opplever, og reising på oss de siste 2 månedene. Jeg nyter det til det fulle. Vi får tilbragt masse tid sammen alene, og tiden går fortere til sønnen vår er en del av hverdagen.

Vi får pleiet forholdet og forberedt oss på en hverdag der vi brått er 3.

Oj så jeg gleder meg 🤩

Hadde Chanel fra i går, så nå som hun er i bhg tenkte jeg å legge meg litt. Er så redd migrenen min kommer snikende tilbake når jeg sover på dagen, men har ikke så mye valg.

Føler jeg må sove når jeg kan, for jeg er våken så mange ganger i løpet av natten. Magen er tung, blæren på spreng og det gjør nettene litt stykkevis og delt.

Var så deilig med litt mormor og Chanel tid. Hadde ikke sett henne siden lille julaften, siden vi reiste til Riga. Det er så kos å ha kvalitetstid med hun lille musen. Vi koser oss alltid sammen. I går hadde vi spa, baking, og aktiviteter på planen og det ble helt perfekt.

I kveld skal vi møte et vennepar, og det gleder jeg meg til. Så har jeg et pr løse avtaler i løpet av helgen. Elsker når ting blir gjort på sparket, som oftest da kveldene har best utfall.

Ha en fin dag!:))

Xxx

Nyttårs ørnen

Vi booket suite på byparken tidlig i november. Ettersom ar de bestemte seg for å holde stengt, ble vi flyttet til ørnen. Kan ikke akkurat si jeg ble lei meg for den overraskelsen.

Den presidential suite’n der må være det villeste jeg har sett.


Så gjennomført, rått og stilrent.

Vi sjekket inn på ettermiddagen.
Bestilte oss noe mat, og fikk så oppsig på det rommet. 2 etg med ren luksus, til under halvparten av hva summen rommet der egentlig ligger på.

Gjorde oss klar, nøt livet og utsikten en stund før vi ble en god gjeng 🙂


31 desember innebærer normalt jobb for meg, men for en lykke å ha fri til en forandring. Selv om jeg er i permisjon, og ikke kunne feste hadde jeg en veldig bra start på det nye året…

Folk kom og gikk utover kvelden, og det ble en knall feiring. Null drama, og styr. Helt perfekt med andre ord ❤️

Meg og Olai’en gikk til vågen for å se på fyrverkeriet kl 00. Resten av gjengen ble igjen på hotellet. Gikk innom jobb og ønsket mitt datter godt nyttår, og et pr kollega 😉

O’en tok seg en øl, jeg traff et pr stamgjester og gikk tilbake etter 1 times tid.

Alt i alt hadde jeg en perfekt nyttårsfeiring, med min kjære!:))

Vi bestilte sen utsjekk, og sjekket ut kl 14. Det fristet litt mer enn å stresse ut fra rommet kl 12. Gikk å spiste frokost, og var hjemme i 15 tiden.

Slitsomt å være på topp med denne magen, men kvelden ville jeg ikke vært foruten.

Vi chillet bare hjemme resten av dagen.Tok bort julepynt, og fikk fram hverdagen igjen. Så super koselig å pynte til jul, men som oftest er jeg så happy når det skal vekk igjen også. 

Tenk det er 1 nytt år, med blanke ark, muligheter og alt som følger med. Jeg har allerede årets gave i magen, og har det bedre enn jeg noen gang har hatt det !:))

Godt nyttår det ute i den store verden.
Måtte  2020 bringe med seg lykke, kjærlighet og masse glede.

 

Mix av siste dagene i Riga

 

 


På kvelden i går var vi hos frisøren. Dro til byn, shoppet og spiste middag.

 

Var tilbake på hotellet i 20 tiden, slappet av litt og ordnet oss for å gå ut. Endte opp på en lokal pub et stykke fra hotellet. Ganske koselig sted, med masse folk. I følge O hadde de legendariske drinker også. Merker at jeg savner å kunne ta meg en drink, et glass vin osv.  Jeg drikker sjeldent til vanlig, fordi jeg som oftest er på jobb i helgene. Likevel hadde det vært godt på tur, å kunne drikke det jeg vil. Enkelte dager føler jeg tiden går så sent, men når jeg tenker over at jeg bare har ti uker igjen så har svangerskapet gått veldig fort også. Det ga sikkert ingen mening!


I går chillet vi på hotellet til langt utpå dagen, spiste frokost og tok oss en power nap. Vært ganske tidlig oppe hver eneste dag siden vi kom, så det ble en ganske digg og avslappet dag.

Dro inn til Riga i 17 tiden. Spiste middag på en  restaurant som ligger midt i gaten mellom gamle byen og den nye delen. Gått forbi der flere ganger og stemningen på det stedet, kan føles på utsiden av «teltet» som er selve restauranten. God mat, masse gjester, bra service og en vill matopplevelse. I tillegg har de live musikk hver eneste kveld, og det trekker nok en del gjester.

Som vanlig så jeg i menyen og suppene fristet egentlig mest, men spiste biff siden O mente det skulle bare mangle siste kvelden.

Angret ikke, men ble så mett at det ble en smule ubehagelig etterpå. Hadde ikke plass til dessert, noe som jeg unner meg hver gang vi e på tur…

Jeg kjenner at jeg deler kropp med han lille tassen i magen, for jeg har litt plassmangel 😆☺️😉

Merker det spesielt når jeg spiser. Små måltid gjør ikke noe, men en vanlig middagsporsjon blir jeg usedvanlig mett av.

Vi shoppet litt drikkevarer, små gaver og gikk rundt en god stund etter middagen. Var tilbake på hotellet i 22 tiden, som passet oss begge ganske bra. Lå i sengen og så et pr episoder av Star, herregud for en serie. Jeg har vært totalt oppslukt siden første episode, og det blir bare bedre og bedre. Her har jeg glemt hele serien for et pr dager, noe som kun kan bety at jeg har kost meg vilt med skatten min!;) Elsker virkelig å dra på tur med han, oss to alene eller sammen med andre har ikke spilt noe rolle. Denne gangen syns jeg det skulle være oss to, og det er jeg glad for at jeg valgte.

Snart er hverdagen med en baby en realitet, så alt av alenetid nå er veldig verdt det.

I dag da vi våknet spiste vi frokost, pakket ferdig, dusjet og gjorde oss klar. Taxi turen til flyplassen tok ca 10 min. På vei inn i avgangshallen får jeg melding at flyet e forsinket, ny tid vil være når vi egentlig skulle landet i Bergen. Eneste jeg bekymret meg var at det skulle bli så gale, at vi måtte tilbragt en natt på hotell i Finland.

Flyet vårt gikk fra Helsinki nesten halv seks lokal tid, så da e vi hjemme rundt  halv syv. Noe som ikke er mer enn 1,5 time for sent heldigvis.

Kjenner jeg gleder meg vilt til å komme hjem, slappe av og lade opp til i morgen!:) Tenk at året straks er ved veis ende, jeg er så klar for å starte 2020.

Riga du har vært en minnerik opplevelse, og en babymoon jeg ikke ville vært foruten!

Vi sees nok brått og plutselig igjen!;))