Fine dager

 

Er vel på høy tid å oppdatere bloggen. 
På fredag gikk timene så fort i studio, at dagen var over før den var begynt. Slike arbeidsdager gjør hverdagen til en lek. Var ute til lunch med to venninner og koste meg. Savnet deg lille Lisemor. Jobbet til 19, så kom hun å hentet meg igjen. Må finne på noe sprell snart med den jenten. Så tenker fredag er en gyllen mulighet, til å finne på noe sprell med oss! 
Lørdag jobbet jeg til 17, rett hjem og stupte i seng… skulle jobbe sent og, så den timen jeg sov var gull verdt. Koser meg sånn på jobb i helgene, så syns det er helt greit at fredagene blir brukt der framover også. Ser faktisk fram til det. 

I går våknet jeg egentlig tidlig, spesielt med tanke på når jeg sovnet. Var ikke hjemme før nærmere 5, så tar det litt tid før jeg sovner. Trodde det var kun meg som hadde det slik, men det er visst normalt i utelivsbransjen. Forståelig nok, så er det mange timer med inntrykk og høy musikk osv så kroppen bruker litt tid på å ” lande “
I dag har jeg hatt det tidig på jobb, lenge siden jeg har ledd så mye. Pisket sjefen min litt rundt, så ting blir gjort. Så frustrasjonen hans lyse til slutt, men sånn er det når vi har masse som skal gjøres ferdig. Til gjengjeld lot jeg han gå når han var ferdig, så ble han fornøyd likevel.  Hadde en kunde inne som gjorde at jeg glemte tiden, plutselig var kl 16.30 og studioet fortsatt åpent. Vil påstå jobben er kurant, når du glemmer å stenge ved stengetid. 
Ellers har dagen vært strålende på alle måter, fornøyd gjeng rundt meg og jeg er en Happy camper for tiden! 

Tid for serie med gullet mitt, så er det vel ikke så lenge til sengen kaller. 

Ha en fin kveld, folkens! 
Make love, not war… 
Spre kjærleiken over hele linjen!!!

 

Torsdag, vipps så er det helg!

 

Sovnet kl 22 i går og våknet og var lys våken 05.30. Greit med rutiner, men når du våkner 2 timer før du trenger å være på bena er det litt på kanten. Har hatt et hav å tid å våkne, dusjet og gjort meg klar.

Jeg begynte å endre kosthold på slutten av året i fjor. Etter at jeg gikk opp svimlende 20 kg, måtte jeg rett å slett ta meg selv i nakken. Nå nesten 24 kg etter begynner jeg å kjenne igjen kroppen min, kosten er lett å holde vedlike og trening er helt ok. Mesteparten av klærne mine begynner å passe, og det alene er total motivasjon til å fortsette. 
Men det jeg lurer på er hva dere andre spiser som har endret kosthold? 
For min del virker det som om hver gang jeg spiser litt av noe jeg ikke burde, sliter jeg med å holde vekten i sjakk. Samtidig tenker jeg at i helgene, må det gå an å kose seg litt ekstra. Jeg er ikke veldig glad i snop, så det går for det meste i nøtter eller chips når jeg unner meg noe. Måltidene i helgene er relativt sunne de også, så skjønner ikke at det lille jeg spiser utenom skal ha så mye å si. 
Brus har jeg kuttet ut, men hender iblant at jeg kjøper meg en cola av gammel vane. 
Finnes det kostholdsplaner noen av dere vet fungerer ?? Jeg merker det jeg spiser, er ensformig. Spesielt frokost og lunch. Middagene er helt ok, der mikser jeg det litt opp etter dagsform og ideer. 

Akkurat nå får jeg ikke trent så mye som jeg har gjort, men beveger meg så mye på jobbene jeg har at jeg tror ikke det er greien heller. Jeg er sluttet å sjekke vekten, veier meg bare 1 gang i mnd, som oftest på slutten. Vekten er stillestående nå, men jeg vil videre ned, uten å la det gå helt til hodet på meg. 
Har dere noen gode tips til meg? 

Jeg er på jobb og dagen går fint. Koser meg i det jeg låser opp dørene her :)) 
Senere blir det en tur i Åsane, gleder meg til å tilbringe litt tid med deg pjusken. Savner deg faktisk, det e en følelse jeg ikke har kjent på mange år.

Ha en fin dag der ute i verden. 
I min lille verden er dagene ganske så strålende. Grattis til Loddefjord gutta, Dårlig vane som kjørte på å ble årets urørt! 
Det e det jeg sier, det e noe eget med fjorden og folkene der. 
Elskverdige fine fjorden. 

Im out 
Peace