Begynne dagen 05.00 🤔

Normalt står jeg opp 05.30, men i dag våknet jeg jammen kl 05.

Uten nok søvn og tusen tanker i toppen, spiste vi frokost og tok buss rett over 07. Fulgte jenten min til skolen og hadde alt for mange timer å slå i hel, endte opp hos en venninne på frokost. Alltid like koselig 😉 Ringt nav siden kl 08 uten å bli ett snev klokere! Saksbehandleren din har dessverre vært veldig opptatt, ja det tror jeg så gjerne- Hvertfall helt siden onsdag sist uke!!! 

Med dødsfall i nær familie og en kropp som ikke er i toppform enda, blir jeg så intenst frustrert over å måtte kjempe for det jeg har krav på! Får se om hun plutselig har ett ledig øyeblikk i morgen. 

Å gå på tur med hunden i dette været er både kaldt og vått, men såååå deilig likevel. Klarne hodet og nyte naturen!;) 

Malla var hos frisøren, klippet seg og fikset brynene. 

Mor tok seg en velfortjent massasje time som var himmelsk!:) 

natta peeps! Sleep tight, don’t let the bed bugs bite;)  

 

Lørdag :)))

I går hadde jeg det så fint. Ungene skulle på Halloween party og jeg hadde ingen plan. 

Kom på at jeg var invitert til Tiny da hun sendte melding, så hev meg rundt og gikk med ungene. Kom til henne og var full av beundring for det evige huset hun har kjøpt. Stolt av deg vennen, du gir deg ikke før du oppnår det du setter som mål :)) 

Vi var bare ett pr stk, og koste oss vanvittig. Marianne du e så latterkick, kunne ledd sammen med deg i dagesvis!:)) Antonio og Alex, brødrene krutt- takk for reisetips og samtaler ☺️ Og Tiny du er nå Tiny uansett hva :)) 

Kvelden endte på byn og vi stor koste oss. Kom hjem med hele håret full av “spindelvev” 

 

Takk folkens for en kanon kveld ✨

Ny morgen og nye muligheter.

Deilig å våkne til vakker utsikt, blå himmel. Den er ikke skyfri, det gjør den enda vakrere. Leilighetsjakt og styr har tatt så mye energi de siste ukene, at jeg merker overskudd til noe annet har vært minimalt. Jeg treffer på gamle bekjente, og syns det fortsatt er stor stas å være tilbake i Loddefjord. Jeg tror jeg har vært i en boble, venner som ønsker å være sosial, tilbud om å være med på ditt og datt. Det siste 1,5 året har vært ett evigvarende slit. MEN jeg gir ikke opp, jeg skal stå på enda engang for trygge og stabile omgivelser for oss. 

I går var en perfekt dag, den begynte tidlig og endte sent. Meg og Malla hadde oss en feiring på Jacob aal etter møter og mye skryt. Vi snakket om hvor vanskelig vi begge har hatt det. Det å måtte rive opp en familie for å få hjelp har slitt meg sidelengs til tider, men for oss to hadde jeg stått på til siste slutt! Å motta så mye positive tilbakemeldinger gjorde godt, jeg vet jeg er en god mamma og å få det bekreftet nok engang var herlig. Jeg elsker deg jenten min ❤️ 

 

 

 

Var hjemom å spiste. Jeg ble invitert til en venninne på kvelden, vi koste oss masse selv om timene aldri strekker til. Malla gikk på kino med sin kjære! Tok bussen sammen hjem og er sååå stolt over oss begge!:))) 👊❤️✨

Sean Asenjo !!!

 

 

 

Du sauen Sean!!! 

Vår lille bortkomne sau 😂 Du ramlet inn i livet vårt rundt sommer mnd’ene for snart 2 år siden. Jeg glemmer ikke hvor god jeg syns du var med Malin, selv da dere var på det verste!!! Glemmer aldri da vi hentet dere forfrossen på flaktveit, eller noen av de andre episodene! På den tiden du har vært en del av vårt liv har det skjedd masse! Du har vært borte og det samme har jenten min. Jeg ser dere har lært av det som har skjedd, samtidig er det vanskelig å glemme. Jeg stoler på deg, stoler på at du tar riktige valg for deg selv. Og også for Malin enkelte ganger… Du dras lett mot sentrum,selv om du vet det er galt. Du vet innerst inne at det ikke er en plass for deg eller henne. 

 

Siden dere begge kom hjem har jeg sett endringer som gjør meg sååååå stolt. Du er som en sønn for meg, noe du vet selv ☺️ 

Det er vanskelig å stå på sidelinjen å se deg gjøre feil, men uten de små feilene lærer du ikke. Det er bagateller som ikke er vesentlige i forhold til hvordan ting har vært. 

Du har lært mye om deg selv, rett og galt i den tiden du var langt i nord. Jeg ser du er mer selvstendig og tar gode valg. Noen mindre gode, men det er en del av det å være ungdom. 

Du skal vite at uansett hva framtiden bringer så er jeg her for deg! Du kan snakke med meg når noe er vanskelig og bli satt på plass når det trengs! 

Du har mange som bryr seg om deg ❤️ 

Veldig glad i deg lille seanius. 

 

 

Kjære deg!

Jeg savner latteren din allerede, din standhaftige holdning når du virkelig hadde troen på deg selv. 

Jeg savner å høre stemmen din, selv om det ikke er lenge siden jeg hørte den. Savner å spørre deg om råd. Malin har mistet en av dem som sto henne nærest. Du har alltid stilt opp, selv når resten av familien holdt oss utenfor. Du har lært meg så mye om hvordan jeg skulle være som mor. At jeg skulle stå på og aldri gi opp selv om jeg var alene, du er ett eksempel på en fantastisk mamma. Det kommer vi til å bære med oss i ❤️ For alltid. 

Du har aldri dømt meg for feil, aldri sagt noe ufint om meg eller noen som står oss nær. Savnet etter deg kommer til å bli ubeskrivelig, det å ikke kunne se navnet ditt når du ringer- få meldinger fra deg. Selv da Malin slet på sitt verste var du der for henne ❤️❤️☺️ Du er enestående i mine øyne og det kommer du alltid til å være. 

Blir rart å ikke se eller høre deg. Jeg vet at du hadde mer enn nok kjærlighet å gi Malin og meg, og at du var god mot alle. Den kjærligheten du hadde å gi, skulle verden hatt mer av ❤️❤️❤️ 

Takknemlig for alle bilder og minner vi har sammen, du vil leve videre i våre ❤️’ ter.  

 

Hjemme ✨✨✨

 

 

Må bare si det er fantastisk å komme hjem og ikke minst til Loddefjord 😉

Skal fort tilbake til Frankrike~ med engang sjansen byr seg skal jenten min få oppleve en del av det landet!:) 

Har hatt en fantastisk tur uten kaos, stille og rolige kvelder i leiligheten og vandring på dagene. Nå begynner leilighetsjakten,og jeg merker stresset igjen melder sin ankomst. Det å måtte flytte bort fra ett sted man stortrives er forferdelig, men som med alt annet skal jeg takle det!

Når jeg satt på flyet på vei hjem, så jeg over kalenderen for de neste 2 ukene,OMG!  

Så har jeg Gleden over å være kvitt lungebetennelsen er så Amazing! Det vil si at jeg kan sette opp min neste time for blodgivning!;) Det er snart 3 år siden jeg ble blodgiver, og for en følelse det er å hjelpe der også. Ønsker du å bli blodgiver? Da kan du sjekke sidene her—  https://www.giblod.no/

 

Tankene mine er i Oslo 😢😢 I mitt ❤️ vil du alltid være. 

 

 

 

Kveldens gode gjerning ( Alle kan bidra med noe )

 

Nå har vi gått rundt i Nice i flere dager og sett hvor vanskelig enkelte har det 😳 Noen sover utenfor kirken, og andre finner seg en benk som er varm nok til å sove på. Ja det er varmt! Men er umulig å forestille seg hvordan det er å være hjemløs, hjelpesløs og ute av stand til å kunne endre hvordan hverdagen har blitt. Jeg er Rødekors medlem,og fikk i dag en varm følelse i kroppen når jeg fikk mail ang innsamlingen. 

 

Jeg har gått rundt å gitt fra meg en euro her og der og tenkt at noe hjelper. Jeg har vært skeptisk og redd i gatene med god grunn, men etter å ha jobbet så mye frivillig vet jeg at hjelpen trengs! 

Jeg har vært på ferie utallige ganger,og får helt vondt i kroppen når jeg tenker på hvordan noen er nødt å ha det.

Meg og Malin har gitt fra oss matvarer, levert klær, delt til flere familier i samme blokken osv.

I dag kunne jeg dele den fine opplevelsen med siljemor ☺️ Mannen vi hjalp forsto ikke engelsk, men utstrålingen i øynene hans sa alt. Han sa merci merci igjen og igjen, samtidig som han pekte mot himmelen og tok seg til hjertet. Vi ga han det vi hadde igjen av drikke,mat, snop fra resepsjonen på hotellet og noen euro. 

Det skal så lite til for å gjøre dagen lettere for noen, smile og respektere alle mennesker som mennesker! 

 

 

 

Takk for meg Nice ~ vi sees! 

 

Snart hjem til skatten min ☺️❤️✨

Gleder meg til å se jenten min, se øynene dine lyse opp av glede også :)) Du kommer til å sette pris på gavene dine 😘 Du står på og holder deg oppe etter ALT du har vært gjennom siden des 2014- motet ditt er beundringsverdig Malla og ikke la noen fortelle deg noe annet! Du gjør meg så stolt hver eneste dag og jeg kan virkelig ikke si noe annet enn at takknemligheten min for at du er jenten min er veldig veldig høy. 

   

Jeg elsker deg ❤️

 

Ny dag og shopping til gullet mitt 😘

I dag gikk jeg ut i 11 tiden og gikk til samme butikken ved kirken for å kjøpe røyk.Jeg som er sluttet 😂 Jaja nå er det hvertfall stopp engang for alle etter den pakken.Bestemt meg for å ikke kjøpe med røyk hjem heller. 

Skulle bytte ett pr sko på et stort shopping senter kun i str, men det var dønn umulig 😂😂✨Kjøpte meg istedenfor ett pr til 🤔 må le litt av disse franske menneskene, de er et sært folkeslag, samtidig er noen så hjelpsomme når du virkelig trenger det! 

   

 

Vandring i Nice ☺️

I dag tidlig vandret jeg rundt i gatene på egenhånd, gått meg vill ett pr ganger og tankene mine har vært i Oslo.  

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi bestemte oss for å gå hele veien rundt sentrum men på motsatt side fra i går. Vi gikk og gikk, og Frankrike lever virkelig opp til den naturen og opplevelsen jeg alltid har drømt om at det ville være. Vi fikk sett stranden og alle de berømte statuene rundt havnen. Jeg er sliten i kroppen men på en deilig måte.