Julebord

 

Lørdagen min var så perfekt! 

Startet dagen med å dra til Sali, for å hjelpe henne med maten. Vi hadde noen morsomme timer før resten av gjengen kom. Middagen var fantastisk, og det var så koselig å være samlet. Jeg hadde kjøpt meg 2 flasker vin, som jeg faktisk drakk før vi reiste til byn. Skulle rett innom jobb å ta en drink, før vi skulle videre å møtes der planen var å gå. Jeg koste meg sånn på jobb at jeg kom meg ikke derifra igjen, i tillegg tror jeg neppe at jeg hadde kommet inn noen andre steder. Formen min ble meget fort på topp, et pr drinker så var jeg i støtet. Danset og hadde det gøy hele kvelden… Skulle på do rett før stengetid, og fordi jeg hadde på meg jumpsuit måtte jeg ta dressjakken av. Hengte jakken fra meg på døren, og da jeg var ferdig var den gone! Altså folk e fan så frekke!! Greit nok at jeg var dum som hang den fra meg, men hvem får seg til å stjele en jakke på et utested?? Hvor frekk folk er overrasker meg overhode ikke lengre. Var en kjip samtale å måtte ta til venninnen min på søndag, at jakken hennes var stjelt. 

Gru, gleder meg til jobb på fredag, jeg finner alltid på så mye rart når jeg drikker så det får jeg vel høre om! 

Trøster meg selv med at vi lever bare engang, og har det ikke mer gøy enn vi lager det selv. 

Julebordet var fantastisk, og jeg gleder meg allerede til neste år. Da er det min tur å ha det hjemme hos meg! 

Elsker at vi finner på slike ting og kan samles. Det er så sjeldent alle har mulighet samtidig ellers i året. 

Denne uken har rast avgårde, jeg er forkjølet og hoster som en gal til tider. Dette kalde Bergens været har ikke helt hjulpet på heller. Satser på at jeg er i tipp topp form til fredag… 

Håper helgen og uken har behandlet dere bra der ute. Min har gått i ett, og det er sprøtt det straks er helg igjen. 

Vi skrives! 

 

Gatekunst utstilling!

 

 

Mandagskvelden min var så magisk!

Jeg fikk en invitasjon til utstillingen som skulle holdes på Os. Så jeg har gått å gledet meg en stund til den kvelden. 

Utstillingen var en avslutning på Vartun oppfølgingstjeneste sitt gatekunst prosjekt, som pågikk uken før. 

Grunnen til at jeg elsker gatekunstnere er mange. De gir egen tid, av kunnskap og fra hjertet. De e jordnære mennesker som vet at veien de har gått for å drive med det de elsker, ikke er like lett. De har evnen til å kunne være medmennesker. Bry seg om de som faller litt utenfor normen, og bidrar til at mennesker ser håp i en bedre framtid. Jeg blir rørt hver eneste gang det er et prosjekt der gatekunst er involvert. 

Denne kvelden var ingen unntak! 

Jeg blir så over giret at å dra til Os er ingen hindring, selv om jeg fikk et pr kommentarer på det. Jeg møtte en gammel kompis også, som hadde stilt ut et pr av bildene hans. Kjekt å møte på mennesker man ikke har sett på lenge, og falle rett inn der man slapp sist. 

Du vet jeg digger deg!:))) 

Utstillingen svarte til forventningene og jeg endte opp med et nytt bilde, jeg gleder meg evig til å få opp på veggen. 

 

Resten av uken har gått veldig fort. Dagene flyr avgårde, og det nærmer seg lørdag med stormskritt. Jeg er så klar for å finne på noe sprell. Merkelig hvor mye mer man setter pris på å finne på ting, når man ikke har mulighet så ofte. 

Håper uken deres så langt har vært tipp topp, jeg koser meg sånn at jeg glemmer hele bloggen! Masse på planen i tiden framover, så er det brått jul og et nytt år. 

Syns året har gitt masse glede, erfaringer, skuffelser, håp, minner og resten av det vanlige. Likevel så gleder meg med ekstra til å starte på 2019, for jeg har lyst på blanke ark og nye opplevelser. 

 

Vi skrives!

 

Tidsklemme

 

 

Helgen min har vært evig chill, selv om jeg har vært på jobb. Merket godt starten på julebord sesongen, og må si det er litt koselig. Veldig hektiske helger, men veldig kos. De har allerede rukket å pynte med julestasen på jobb, syns det e tidlig men var blitt veldig fin atmosfære. 

Lørdag var jeg på Jacob med gjengen som vanlig. Er fan av litt party feeling selv om man skal videre på jobb. 

I det siste har jeg fundert på tidsklemmen, hvordan alt henger sammen på en hektisk dag. Jeg tenker at det er mye å rekke over på døgnets timer. Jeg føler noen ganger at jeg ikke rekker alt, selv når jeg er oppe 06. Jeg beundrer de med huset fult av barn som skal avgårde, så skal de ha tid å rekke å komme seg videre på jobb selv. 

 

Ta venninnen min som et eksempel.. 

Hun er alene med 4 barn, som alle skal avgårde før hennes jobb starter kl 08. 

Hun er helt rå som får hverdagen til å gå rundt på en så flott måte. Hun får det til å virke så lekende lett, selv om jeg vet det overhode ikke er det. 

 

Jeg gleder meg sånn til helgen at jeg håper denne uken flyr avgårde i en fei. Endelig tid for julebord med jentene. Det skal bli så kjekt å drikke vin, spise god mat og ta en tur ut. Kan faktisk ikke huske sist vi alle var samlet heller. 

Det er noe med kvalitetstid når man ellers aldri har fri, som gjør jeg gleder meg enormt. Woop woop Im more then ready! 

 

Jeg har mye på planen i dag. Senere skal jeg noe så fett også, gledet meg en stund. Vet at jeg kommer til å være i ekstase hele kvelden! Forteller mer om det senere… 

 

Ønsker dere en flott start på uken! :)) 

 

Vi skrives brått og plutselig! 

 

 

 

 

 

Bitch

 

Weekend Just Ahead Green Road Sign

Noen ganger lurer jeg på om mennesker forstår alvoret i ordene de bruker. Om de skjønner at ord kan skade. Jeg vet jeg kan være frekk når jeg er sur, men jeg pleier som oftest å tenke over hva jeg sier. 

 

Og jeg gir med samme mynt som jeg får… 

 

Enkelte hiver ut ordene etterhvert som de ramler ned i tankegangen, noe som gjør at ordene blir hengende igjen lenge etter de er blitt sagt. Nå mener jeg ikke mennesker som står meg nært, jeg mener generelt. Jeg forstår ikke hvor normal folkeskikk har tatt veien, det glimter svært ofte med sitt fravær. 

 

Her om dagen var jeg på vei ut av bussen med vogn. De som ventet på å gå på samme buss, presset seg forbi meg som rotter. Jeg sa til slutt, hadde vært fint om vi fikk gå av før dere går på. Bortimot alle flyttet seg og ble stående i ro, med unntak av en eldre dame. Hun stirret meg først i senk, før hun sa – du må forstå at vi skal på bussen, det er kaldt. 

Svarte tilbake, du ser gammel nok ut til å forstå hvordan en kø fungerer. Da presterte hun å kalle meg en bitch. Altså seriøst?? Vet ikke hvem av oss som burde bli katogorisert som bitch i den situasjonen, men jeg vet det ikke var meg! Jeg så bare dumt på henne, og svarte at hun var litt av et forbilde for barna som ventet fint i køen ved siden av. 

 

Jeg hører ofte eldre si, at deres generasjon var høfligere, aldri frekke og at de hadde respekt for mennesker i ulike situasjoner. Vel, beklager men det tror jeg er bare oppspinn! Ingen normale mennesker tar så fyr med helt ukjente de møter på. Jeg syns faktisk synd i henne i ettertid, for en mer bitter kvinne enn hun tror jeg neppe jeg har møtt. Om eldre ønsker respekt, må de opptre på samme måte. For meg er det helt naturlig å vente til folk er gått av bussen, før jeg går på. 

Jeg slipper alltid de med vogn fordi meg også. Jeg lurer på om bergensere er så frekke som vi oppfattes.

 

Vel disse dagene har jeg vært litt over alt, ikke hatt tid til å ofte bloggen en tenke før i dag. Jeg liker at jeg holder meg opptatt, slipper å gruble over xen og får bevegd meg nok til å opprettholde dietten i samme slengen. Jeg er faktisk trøtt og kl er ikke engang blitt 19. 

Jeg er sååå glad i denne årstiden, det er så koselig med tenkte lys og innekos på kveldene. Krysser fingrene for snø fortsatt og satser på at det blir et ønske jeg får oppfylt. 

 

Jeg er begynt ned telling til julebord med jentene mine, kan telle når det er bare en helg igjen 😋 

 

I helgen jobber jeg som vanlig… gleder meg litt, julebordsesongen er godt i gang.  

Hektiske dager må vi sette pris på!:) 

 

Håper uken deres har vært bra! 

 

 

AFK

 

 

I går hadde jeg ikke verdens beste dag, men våknet til en fet nyhet. Afk hadde vært ute å fantet seg i løpet av natten. Den mannen sitt talent er on fire! 

Måtte selvsagt til byen å sjekke det ut, når det kommer til kunst er været ingen hindring! I Bergen bøtter det ned på andre dag. Hadde håpet på kulde og frisk deilig luft, framfor dette regnet etterhvert. 

Lov å håpe og krysse fingrene… 

Siden vi alltid er i kirken om mandagene, må jeg innrømme jeg var en smule bekymret for om det fortsatt var der. Bergen har jo en evig lei tendens til å fjerne «graffiti» like fort som det blir laget.

Men til min store begeistring var det der fortsatt. Det kicket er fortsatt så ubeskrivelig. Jeg blir helt i ekstase. 

At en ny piece kan fikse humøret mitt, tankesettet og gjøre meg så glad er vilt. 

Jeg er takknemlig for at gatekunstnere eksisterer, og i mine øyne er det ikke hærverk. Vel, det var så verdt det. 

Afk har alltid en dypere mening bak verkene hans, så du blir fanget av beundring igjen og igjen… De e gjennomført og så evig rå. 

Mannen har gjort det igjen! 

Som den kunst elskeren jeg er, så blir så jeg happy for at mennesker som han eksisterer. 

Du gjorde dagen min perfekt  https://instagram.com/afk_artworks?utm_source=ig_profile_share&igshid=csbtmmanrhu0

 

 

I dag har jeg ikke noe spesielt på planen, men gleder meg til å ha Chanel. Lille solstrålen min gjør dagene fortsatt lekende lette. 

 

Håper livet behandler dere bra, jeg våknet i dag med en lettelse i kroppen. Alle må gjennom vanskelige dager, men når det går opp for deg at avgjørelsene du tar er for det bedre så går det bedre og bedre. 

 

Ønsker dere en fin dag! 

Sett pris på øyeblikkene.. De betyr så mye. 

 

Vi skrives! 

 

 

 

Min store kjærlighet

 

Jeg er blitt singel, så tror det er årsaken til at jeg holder meg så opptatt som mulig for tiden. Jeg har selv valgt det, men det gjør det ikke lettere å komme over. For et rart ord det egentlig er, singel. 

Tror ikke det helt har gått opp for meg, at jeg har valgt å gå fra en mann jeg elsker høyere enn alt. Noen ganger er det ikke nok å elske. Livet byr på mye, utfordringene ved å ha en mann som ikke er tilstede for å ta del i opp og nedturer over så lang tid er ikke lengre verdt å elske for. Han kommer alltid til å være et kjært minne og en person som har en del av hjertet mitt, fram til den dagen jeg ikke lengre går på jorden. 

 

Ibrahim har vært klippen min igjennom så mye, en støttespiller, bestevenn, kjæreste og en utrolig stefar til min datter. Jeg vil alltid elske han for det han har vært for oss. Livet er for kort til å vente, vente på svar, vente på avgjørelser du selv ikke kan påvirke. Jeg har hatt et håp, som har holdt liv i kjærligheten min til den mannen så lenge. Likevel så føler jeg hverdagen, tiden og livet generelt raser forbi, og jeg står stille på vent. Det er ikke noe ved han jeg ikke har forgudet, men avstand og mangel på å leve sammen gjør dette til en hard og nødvendig beslutning. Det er dager der jeg tenker, hva i all verden driver du med?? Er du klar for å la det beste som har hendt deg gå?? Jeg blir lei meg bare ved tanken, men jeg vet det er det beste for oss begge i lengden. Jeg vil ikke stoppe hverdagen hans eller min lengre. Jeg kan se tilbake på 7 år hvor han virkelig har vært mitt alt. Jeg er takknemlig for at han har gjort meg bevisst på hva jeg fortjener i årene som kommer. 

Jeg tenker at livet er for kort. 

Jeg skulle ønske mer enn noe annet at alt var rosenrødt og perfekt, men det er påtide å se realiteten i øynene. 

Han er ikke lengre mannen jeg forelsket meg i, eller den jeg først startet å elske. Utfordringer, savn og fortvilelsen over å ikke kunne være sammen har endret oss begge. Hans måte å takle det på er en side ved han jeg misliker sterkt. 

 

Jeg vil ikke sitte om noen år fra nå, bitter for at jeg har brukt så lang tid på noe som til slutt ikke fungerte. Vi har virkelig prøvd så hardt, så lenge. Jeg velger å gi mens han fortsatt betyr noe. For meg er det kjærlighet som gjør jeg går, for den mannen fortjener så mye mer enn hva vi to er sammen nå. Jeg unner han alt det beste her i livet, og tårene triller enkelte dager for at det ikke er med meg. 

 

 

Dette må være en av de såreste avgjørelsene jeg har tatt, men jeg vet at på sikt så blir det lettere å bære. 

 

Takk Ibrahim for alt du har vært for meg! 

Ingen fortjener lykke mer enn du! 

Jeg elsker deg! 

 

 

Uken forsvant

 

 

Når jeg ser på andre bloggere, og hvor interessant deres liv er så lurer jeg på hva som gjør at noen velger å lese her. Det har egentlig ikke så stor betydning, siden jeg skriver fordi jeg liker det og ikke for lesertall. Jeg legger aldri ut at jeg har skrevet et innlegg feks på Facebook eller IG, ser ikke helt det behovet. Jeg tenker at bloggen er for meg, å skrive er noe jeg alltid har gjort så det faller naturlig. 

 

Den siste uken har gått i ett, og brått er det blitt helg igjen. Skjønner ikke helt hvor tiden blir av, men at den flyr er det lite tvil om. Uken har vært super, men hektisk nok til at jeg ikke har kunnet være på bloggen. 

Jeg prioriterer alltid livet, foran Internett og slik vil det nok alltid være.  

Håper uken deres har vært fin. 

Jeg har mye på planen før jobb, og det er glimt av sol ute, det e alltid kjærkomment for denne Bergenseren. 

 

Håper dere har hatt en flott uke. 

 

God helg, folkens! 

 

 

 

Hjerte Fred

 

 

I dag var vi på middag hos foreldrene mine, så dro jeg til byen for å delta på hjertefred.

Jeg liker søndager, de e chill. Folk tar livet med ro, og lader opp til en ny travel uke. Denne søndagen er litt annerledes men fortsatt flott! 

Sundays are my fun days! 

Jeg gleder meg like mye til hjertefred hvert eneste år. Det er noe med stemningen, lysene og atmosfæren som er så nydelig. 

 

Hjertefred arrangeres 1 gang i året. Det er en sammenkomst hvor mennesker samles, for å minnes de som ikke lengre er blant oss. Det er fint å oppleve, veldig sterk noen ganger, men mest fint. Å bære på en sorg over tapet av noen som sto en nær, er noe de fleste kan relatere til. Det er det hjertefred handler om, å kunne samles og stå sammen. Du får utdelt en fyrstikkeske med blyant og papir, der du kan skrive ned noen tanker om de som er savnet om du ønsker det. Den kan kan du velge å kaste opp i fyr tønner, som er plassert rundt om i parken. Det er ulike musikk innslag, taler og alt i alt bare vakkert å være tilstede. Første gangen jeg var der, syns jeg det var veldig rart at så mange mennesker var samlet for å minnes noen som var død. De 2 siste årene derimot tenker jeg at det veldig fint at noe slikt eksisterer. Stemningen var noe dystrere i år, enn jeg har syntes tidligere. Jeg tenker det må være fordi lappen min var en del lengre, enn året før. Det er trist å tenke på alle som forlater dette livet, så mye tidligere enn rettferdigheten tilsier at de burde. I år lå jeg merke til en liten jente, som gråt i morens armer. Det gjør noe med hjertet ditt å se hvor fin den stunden i parken er, selv om det også gir deg en oppvekker på hvor kjært livet er. Hvor viktig det er å sette pris på de rundt oss. Man vet aldri hva morgen dagen bringer, eller om man får flere dager sammen med de som betyr mest for en. Hjertefred er i nygårdsparken hvert år. Parken var tidligere dystert i seg selv, da dette var tilholdssted for byens narkomane i veldig lang tid. Jeg syns det er flott å se at den nydelige parken blir brukt til andre formål, enn slik det var før. 

Dagen har vært perfekt på alle måter, men tankene vandrer på slike arrangment og det er vel det som er meningen. 

Nå skal jeg løpe til bussen, dra hjem til gullene mine og ta livet easy piecey resten av kvelden. Håper dere har har hatt en fin helg folkens! 

Vi skrives…  

Peace out fra fjorden!

Lørdag

 

 

Jeg dro med meg gjengen til Sali på middag, så kjekt å se hvor mye Chanel koste seg med andre småtroll. Da de ble hentet, gjorde vi oss klar og dro til byen. Jacob var på planen og det var så koselig… Kommer inn og der sitter kaffe damene klar å venter, overraskelser liker vi 😉 Det har blitt en greie å henge på Jacob før jobb, når vi er flere samlet blir det mye latter, tull og fjas! Timene flyr avgårde og brått var det tid for biblioteket, så min egen jobb. Kvelden i går var ganske ok på jobb, med unntak av at jeg ikke fikser mennesker som får betalt uten å gjøre noe. I går måtte jeg spørre vedkommende hva greien hennes var, etter å ha jobbet med henne i evigheter og ikke sagt noe. Spurte om hun ikke ser at ting skal gjøres. Vi var 3 på jobb, men kun 2 av oss gjorde noe. Jeg blir bare oppgitt… 

Jenny ble glad for gaven jeg hadde laget til henne, og det var så søtt å se reaksjonen hennes! Gjestene var i godt humør. Det var lite situasjoner slik det ofte blir en lørdagskveld med mye fulle mennesker. Nå er jeg akkurat kommet inn døren hjemme, og kl er rukket å bli 06. 23 timer siden jeg så sengen min sist, så nå skal jeg ta en dusj og stupe rett i seng uten å poste dette innlegget. Det får jeg ta meg av i morgen :)) 

Håper lørdagen har vært fin der ute i verden. Min har vært helt tipp, topp med unntak av et pr irritasjonsmoment på jobb. 

 

I morgen skal jeg på hjertefred, og gleder meg veldig. Det er så vakkert, fint og godt for sjelen. Elsker at slike arrangement finnes i Bergen. 

 

 

 

Stolt av meg selv

 

 

Woop woop det e faktisk blitt helg igjen! Ukene flyr avgårde. I går hadde jeg fri fra jobb. Var en tur i byen med Chanel på morningen. Kjøpte et pr små ting jeg trengte og noe super søte bamser til henne. Vi spiste lunch, så på fuglene ved vannet og koste oss. For et velsignet barn den jenten er. Hun er kommet til den alderen der alt er like spennende, noe jeg godt forstår. Hun opplever jo det meste for første gang, og koser seg sånn. Hun er så herlig den lille bestevennen min. Hun sier se, der, opp hele tiden og da er det bare å følge med. Da hun kastet maten sin til fuglene tror jeg først hun ble litt redd, men så kom latteren. Det er virkelig noe eget å være mormor, og jeg verdsetter hvert øyeblikk! 

 

Hadde avtalt med noen av jentene mine, at vi skulle vaske ut leiligheten til en annen venninne. Utrolig hvor liten tid det tok, effektivitet e virkelig undervurdert. Vi hev på musikk, maste litt og brått så var alt ferdig og klart. Som takk for hjelpen inviterte hun på middag.. På menyen var det taco. Litt rart i grunnen for min del pga lavkarbo, jeg hadde glemt hvor digg det var. Mange spør meg hvordan jeg holder ut livet på LK, men det er ikke noe å holde ut. Sannheten er at du blir så fokusert på maten du kan spise, at du glemmer det du har hatt cravings på til vanlig. Jeg startet min reise med LK med en plan på 4 uker. Noe jeg syns var helt vilt første uken, men etter den har det gått over all forventing. Jeg er stolt av meg selv som ikke gir opp. Denne gangen skal jeg ha en varig endring, uavhengig av hvor lang tid det måtte ta meg å nå dit.  

Jeg er ikke blitt helt gal, slik jeg opplever andre som har en livsstil på det kostholdet er blitt. Jeg bryr meg ikke om jeg spiser noe annet, en sjeldent gang og startet bare igjen dagen etter. Jeg ønsker ikke å bli en av dem, som ikke kan inviteres ut eller hjem på middag. Jeg er fornøyd med vektnedgangen i det tempoet jeg har nå.  Jeg vet at jeg har all grunn til å være fornøyd også, spesielt når vekten viser en nedgang på 23 kg siden januar. 

Jeg var på bena i går 05.15, så da jeg kom inn døren hjemme i 23 var jeg ferdig. Så litt på TV, tok meg en dusj og fant ut jeg skulle ligge meg. Våknet i dag 07, helt greit egentlig. Kanskje jeg klarer, å ikke snu helgen på hodet til en forandring. I dag er det jobb på planen og jeg gleder meg. Jenny har bursdag, så lurer på hva sprell vi kan finne på med hun i løpet av kvelden. 

 

Ha en fortsatt fin helg, folkens! 

 

Her er det tid for kaffe, mat, rolig musikk og en gave ide til blomsten min på jobb!:) Jeg får være litt ekstra kreativ så det faller i smak … 

 

 

Vi skrives !