Fredag

 

 

I dag våknet jeg og tenkte, nei e det helg igjen. Denne uken har gått så seriøst fort, at jeg ble små stresset. Fredagene på jobb er blitt veldig rolige, det er kjedelig og timene går tregt. På denne tiden av året er utelivsbransjen litt opp og ned. Det var ganske rolig i desember også, noe som egentlig er veldig rart. Nå i januar kan man ikke vite fra helg til helg hvordan det blir. Det er kjipt, men jeg får holde humøret oppe og tenke positivt. 

De fleste fredags vaktene blir morsomme pga kollegaene mine på et vis uansett, heldigvis… 

 

Neste gang jeg har fri blir 18 årsdagen til min datter. Ikke på selve dagen, men dagen hun skal feire den. Håper ikke det blir for mye galskap på den festen, jeg gru gleder meg til en haug med ungdommer som skal drikke! Heldigvis er vi mange voksne som skal være tilstede. Ungdoms fylla har en lei tendens til å ende i kaos, spy og et hav av rot, Im so beyond excited for that day… or am I. 

 

Når jeg er kommet midt i innlegget så får jeg sprs om jeg vil ha fri i kveld… så nå skal jeg faktisk ut å feire min egen bursdag! Stedet jeg jobber på skal flyttes opp en etg så mye greier på gang, derfor holdes det stengt i kveld. Passet egentlig perfekt siden jeg ikke hadde så super motivasjon for dagens vakt uansett. 

Gleder meg til å gå ut å danse, ta noen drinker og nyte en fredag ute til en forandring. 

 

God helg folkens! 

 

Happy birthday

 

 

Så var jeg brått et år eldre. Føler veldig ofte tiden renner fra meg. En av de tingene jeg må gjøre dette året, er å sette av tid til å finne på nye sprell. Oppleve, leve og sette pris på hver eneste dag. Husker alle sa det var så jævlig å bli 30 da jeg ble det, men for meg har det vært en velsignelse fordi jeg føler jeg har funnet ro i kroppen. Den roen hadde jeg ikke før, og den gjør noe behagelig med hverdagen. 

Selv om årene går fort, og man ikke har noe garanti for hver dag som går så stresser jeg ikke. Å bli eldre er noe alle blir, jeg får satse på at jeg beholder roen til jeg nærmer meg 40. Enn så lenge nyter jeg det… 

Jenten min har alltid kreative løsninger når noen har bursdag, hun overrasker 

Jeg har hatt en veldig fin dag med familien, spist god mat og deilige kaker. Jeg hadde egentlig ikke noe spesielle gave ønsker, så jeg fikk en del penger. Hva de skal brukes på, har jeg ingen peiling på men alltid greit med cash. 

 

Bursdager er litt stas, selv om det som oftest er som en vanlig dag når man blir voksen. Egentlig hadde jeg lyst å gå ut og ta noen drinker. Droppet det og lot fornuften styre, jeg skal tross alt opp 05.30. 

Håper dagen deres har vært fin, min har vært ganske så koselig. 

Natta verden! 

Jeg har en lei tendens til å starte innlegg som jeg ikke får lagt ut før det begynner en ny dag! Dette innlegget er fra i går, som jeg tror de fleste skjønner. 

2019

 

 

2019 så rart … Kommer nok til å signere det meste med 2018 en stund framover. Jeg er litt vims når det gjelder slike ting… 

Har dere noen nyttårsforsett??? 

Jeg har et pr mål jeg må prøve å få gjort noe med. Begynner alltid med godt mot, så får jeg satse på at det går seg til. 

 

  1. Bli flinkere til å si nei. Jeg er en person som sier ja til det meste, så tenker jeg etterpå at det var egentlig ikke noe jeg hadde lyst eller mulighet til. 
  2. Fortsette med LK og opprettholde vekttapet, om jeg går ned mer underveis er det bare positivt. 
  3. Trene, jeg har allerede begynt, men må ta meg sammen. Jeg skal bli flinkere til å sette av faste dager, slik at det blir en rutine. På den måten får jeg nok bedre utbytte av å gå på trening. 
  4. Overføre penger til sparing hver måned. I 2018 har jeg rett og slett vært alt for spontan når det gjelder penger. 
  5. Paris!! I 2019 skal jeg oppleve Paris. Alltid utsatt det, for jeg har villet dra dit med en jeg har vært sammen med. Nå tenker jeg at byen har så mye mer å by på enn romantikk. 
  6. Prøve å finne en flyt på bloggen, slik at innleggene blir litt mer system på. Jeg har en tendens til å blogge en dag her og der. 
  7. Bruke mer tid på familie og venner. 
  8. Skottland, om turen ikke blir i år skal den planlegges. Har en venninne som er like giret som meg, så en plan skal vi få satt i gang. 
  9. Oppleve noe nytt for første gang. Kan ikke huske sist jeg fant på noe som jeg ikke har prøvd, eller fått oppleve tidligere. Livet er for kort. 

 

Utenom disse punktene tenker jeg at 2019 ikke er noe forskjellige fra de tidligere årene. En ny start er alltid bra! 

 

Jeg har en 18 åring i hus om noen få dager, det er sprøtt å tenke på at jenten min straks er myndig. Forstår virkelig ikke hvor årene er blitt av. Hun er en flott, oppegående og herlig jente.. Og en fantstisk mamma til den flotte diamanten min. 

 

Håper livet så langt i det nye året behandler dere godt der ute! Ha en flott dag! Vi skrives ….