Over the moon!

 

Stavanger leverer så til de grader, elsker seriøst denne byen straks mer enn min egen. Godt vi bare er kommet til dag 2.

 

 

 

Jeg blir så over the moon av gatekunst, at i dag gikk vi 1 mil med unntak av et pr små stopp. Tenkte faktisk ikke over hvor mye vi hadde gått, før det tok slutt på kunst. Det skjer noe i kroppen når jeg ser noe nytt for første gang. Det er langt fra et lerret eller et print, til virkeligheten. Gjennomført, rått og så evig mye talent, jeg blir rett og slett tent av det. Begeistringen min for kunst, er forbi det normale tror jeg.

Jeg ble helt skjelven i bena når jeg så Martin Whatson sin piece på Scandic. Den følelsen av lykke er det lite som kan måle seg med. Før jeg drar herfra skal jeg se hva den mannen har fått til i år på Nuart festivalen. Plaget meg vilt at jeg gikk glipp av den jobben, og selve festivalen, så dette e gull. Jeg var på Rhodos i den perioden, noe som ikke akkurat var feil men en uke her hadde funket akkurat like bra for meg. 

Denne dagen har overgått dagen i går på alle måter, nå skal vi ut å spise, ta noen cider på hotellet og jeg skal kose meg med alle de fete bildene jeg har fra dagen i dag… satser på en tidlig kveld, merker at vi har vært ute i mange timer på kroppen. Helt klart verdt hvert øyeblikk, til tross for kulden… 

 

Stavanger Im in love !!! 

 

 

Stavanger day 1

 

 

I dag ble dagen brukt på sightseeing. Jeg måtte vise Silje hva som gjør at jeg blir helt i hundre over denne byen. Vi gikk litt rundt i fargegaten, shoppet litt stash, tok en kvelds tur ved havnen, og selvsagt var jeg på jakt etter kunst… Var ute og spiste, koste oss og tok livet med ro.

På kvelden kjøpte vi oss noen cider, og best av alt Madfish… Jeg har vært giret på de siden første turen min til Siv i 2013. At Egersund produserer noe så digg, uten at andre byer får det inn i sine utsalg fatter jeg ikke. Det e seriøst de diggeste rusbrusene ever… Jeg er ikke super fan av det i utganspunktet, men de går ned på høykant. Avsluttet kvelden med Netflix, masse latter, chips, digg og selvsagt noe godt i glasset. Jeg ante en liten begeistring fra Silje, så resten av dagene lover godt 😉 Stavanger minner meg mye om Bergen, men samtidig er de så forskjellige og det elsker jeg. Hadde jeg flyttet hit hadde denne byen gitt meg mye glede hver eneste dag, i lang tid framover. 

 

Hver gang jeg er her, booker jeg samme hotel. Egentlig har jeg lagt min elsk på Choice kjeden, men det e noe med Thon Maritim som gjør at valget faller dit hver gang likevel. Noen dager borte fra Bergen e alltid kjærkomment, og Stavanger intet unntak. Det e digg å dra hjem igjen, men dager på tur e godt for kropp og sjel. Gleder meg allerede til å våkne i morgen tidlig, hive i oss frokost, dusje og komme oss ut. 

Ha en fin kveld folkens, denne bergenseren e super fornøyd med Stavanger, siddiser og livet. 

 

Vi skrives …. 

 

Wow for en helg

 

Denne helgen har vært så rå!!! Den skal jeg leve lenge på faktisk.  

Jenny kom til meg for å gjøre seg klar, stakk innom Rena for å bli fikset. Etter det tok vi bare livet med ro, å gjorde oss klar til å dra avgårde..Jeg syns stemning på jobb var helt vill, vi var så klar… Det var litt lite folk som hadde kledd seg ut, men herregud så gøy det var likevel. God stemning og helt greit med gjester. En skikkelig ok fredag! 

 

I går var jeg noen timer med gjengen på vk, kjøpte latex og litt andre greier til sminken. Fant ut vi kunne fikse oss helt fint selv, ettersom at jeg skulle være nonne og ikke nødvendigvis en creepy en. Jenny skulle være en sykepleier, og hun fikset sminken sin som en proff på egenhånd. Sali tok turen innom før jobb, og vi 3 koste oss som alltid. Dagen og kvelden ble meget bra, men herregud for en natt. Evig med gjester, mye latter og masse minner rikere. Jeg visste det kom til å bli en bra helg, men langt fra sånn som det faktisk ble. Tror samtlige av oss hadde det gøy.

 

 

 

 

 

 

 

I dag våknet jeg kl 10, hadde en avtale med en venninne i byn. Å gå på vandring i sentrum var faktisk helt innafor på en søndag. Etter vi hadde ruslet litt rundt, og blitt iskalde gikk jeg innom vault for å mase litt med sjefen sjøl. Helt greit å henge litt der, og så fint som det var blitt i det nye galleriet… Videre gikk turen til Jacob for å ta en kaffe. Som oftest drikker jeg alltid iskaffe med mocca, og i dag klinte jeg til med 2. Herregud så den kroppen min reagerer på koffein, var elektrisk når vi dro hjemover..

 

Gikk meg en lang tur med hunden i skogen, og det hjalp på energi nivået heldigvis. Så fint, og flott ute når solen skinner slik som i dag. Litt lettere å gå en ordentlig tur i slikt vær, selv om det faktisk merkes godt at vinteren er like rundt hjørnet. 

 

 

 

Denne helgen har vært legendarisk, og jeg har elsket hvert øyeblikk. Fant ut at søndagsvandring i byen skal bli en fast greie, det var så koselig. 

 

I morgen e Stavanger på planen, og jeg gleder meg som en unge på julaften!  

 

Håper helgen har behandlet dere bra, min har fått tommelen opp fra start til slutt. 

 

Vi skrives!

Halloween

Yesss its Halloween time! 

 

Jeg blir så giret, bare av tanken på denne helgen. Gleder meg vilt til senere i dag. Vi kjører feiringen 2 dager på jobb, så i morgen blir det nok et kostyme. I fjor fikset en venninne av Malin meg. Hun har stål kontroll, så det ble et lett valg i år også. Jenny kommer hit så vi kan gå dit sammen, og vet dere hva?? Bergen har nesten skyfri himmel og sol. Kan ikke bli stort bedre enn dette.  

 

Har dere halloween planer? Jeg tror egentlig at det er kun meg som er over gjennomsnittet interessert, men håper så klart andre også syns det er gøy. Så er jeg også bortimot den eneste i vennegjengen som syns tema fester er knall gøy. Hmmm kanskje det er det som må til i desember, istedenfor julebord 🤩

Jeg er super happy for at det e fredag.

God helg folkens!  

Nyt livet og fest med måte! 

Vi skrives plutselig!:)) 

Fake online

 

 

Dagene mine er så elskverdige for tiden. Liker at jeg er så opptatt at tiden flyr, og brått er det tid for Stavanger. I helgen er det Halloween weekend på jobb, og som alltid er jeg mer enn klar. Hadde det så gøy i fjor, satser på at det blir like epic i år.

 

 

 

I dag klarte jeg å sovne når Chanel la seg, og våknet igjen nå isted og da var kl blitt 00.30. Kroppen har tydeligvis hatt behov for det, selv om jeg skulle ønske jeg sov til i morgen tidlig. Nå har jeg nettopp laget meg en kopp te, tatt på peisen og skal se siste episode av outlander. Åååå jeg har spart på den episoden i mange dager nå, men forventningene til den er for stor til å vente mer. Outlander er en serie jeg ikke hadde sett uten å bli anbefalt den, men det e garantert en av de mest avhengighetsskapende jeg har sett… Kribler i magen når jeg tenker på at det straks er ny sesong.  

 

Må fortelle dere noe morsomt, eller i grunnen ganske patetisk når jeg tenker meg om. Jeg er ambassadør for et klesmerke på Instagram, som holder en konkurranse gående nå. Konkurranse reglene var blant annet at profilen min må være åpen de neste 2 ukene, noe jeg egentlig ikke tenkte særlig over. Ikke før det begynte å hagle inn forespørsler på fra forskjellige menn rundt om kring. En av dem startet med dette, og det var nok til å droppe resten… 

 

Dette mennesker utgir seg for å være en prins i Dubai. Jeg blir så forbanna provosert av slike mennesker. Hvorfor i all verden sitter det mennesker på Internett, å  stjeler andres identitet? 

Stjeler bilder, oppretter mail adr osv?? 

Hvis jeg vil bli kjent med en person, så blir jeg det uavhengig av penger, jobb og materialistiske ting. Det er ikke det som avgjør om du er et godt menneske eller ikke. Etter å ha skrevet litt fram og tilbake, skrev jeg… Altså hallo, hvor dum tror folk at andre egentlig er … 

Hey Hamad! 

Or well thats not your name. I will play along this one time, just for your satisfaction!!! I dont understand how you can pretend, to be someone you are not? How its even satisfying getting to know someone on a false pretense? Please do yourself a favor, and wake up. For me it wouldnt have mattered if you were picking up bottles at the subway station, as long as you had an honest conversation with me! 

Good luck with your fake profile, and dont bother to answer again after this! 

I actually feel sorry for people like you. 

And I hope you stop using someones elses life to feel good online! 

 

Jeg forstår ikke meg på folk som dater online heller, kanskje det e meg som har misforstått. Å finne seg venner er en ting, men å kunne forelske seg på nett er litt utenfor min forstand. Jeg liker å møte mennesker i levende livet. Sikkert lett for meg å si det, ettersom at jeg aldri har prøvd heller å møte noen fra nett. Det virker bare så skummelt, og på kanten hvor creepy det kan bli på nett.  

 

Nå er koppen inntatt og jeg må komme meg tilbake i seng. Hater å sovne så tidlig, å våkne igjen midt på natten. Tenker at jeg sovner til slutt igjen uansett. 

Håper livet e på tipp topp, her skjer det så mye hele tiden at jeg ikke holder følge! :))

 

Drøm søtt der ute!

Miserabel oppførsel

 

 

 

Noen ganger blir jeg så oppgitt over mennesker. Menneskers evne til å knuse deg fullstendig med ord, på et øyeblikk! 

Hva gir det en person å være så umettelig stygg mot andre?? Å lyve så overbevisende at det er vanskelig å komme med egen sannhet i ettertid. Selv om man vet det som blir sagt ikke stemmer, føler man seg fullstendig tråkket på! Noen ganger sitter jeg å lurer på om det er slik enkelte er, eller om det er slik de blir oppdratt til å bli??? Jeg vet man er et produkt av omgivelser, oppdragelse, erfaringer og slike ting, men jeg kunne aldri engang tenkt tanken på å synke til det nivået av ondskap ovenfor noen! 

 

I går satt jeg å gråt, av noe som først bare gjorde meg skuffet og fly forbanna. Når ordene sank inn, å det gikk opp for meg at dette kan være det inntrykket personer som ikke kjenner meg har av meg, knakk jeg sammen! 

Hadde det vært sannhet i det, hadde jeg nok ikke blitt så lei meg… Utspekulerte, manipulerende, dobbeltmoralske mennesker er virkelig noe jeg hater mer enn noe annet. Personer som kan snakke så bra for seg, at de begynner en samtale med å beklage, for så å vri på det slik at du sitter igjen å lurer på om det egentlig var din feil i utganspunktet. 

 

Faren til min datter har alltid betydd mye for meg, mye pga oppveksten vår, og helt klart for at vi har en vakker jente sammen. Forskjellen på oss er at jeg ikke går rundt å snakker stygt om han til noen, jeg nevner aldri hva jeg mener om fortiden hans, eller at det har vært tøft å oppdra jenten min alene for å kunne legge skylden av det over på han. Han har tross alt vært inn og ut av livet vårt i alle år. Han soner en lengre dom som jeg aldri har sett ned på han for, jeg har møtt han med forståelse, trygghet og støtte. Han var ung, og tok avgjørelser han var for ung til å forstå omfanget av. 

Jeg har aldri nektet han samvær når jenten vår var mindre, jeg har heller aldri latt være å besøke han både med og uten vår datter. Jeg har satt foten ned ved nødvendighet, men aldri over lengre perioder av gangen. Jeg har vært der for han mer enn noen andre. Jeg har aldri uttrykt at jeg er bitter eller sur for at jeg ble alene når han ødela ungdomstiden sin. 

 

Jeg har hørt ved flere anledninger at han sier mye rart, men ikke orket å bry meg om det. Sett det større bilde i at vi har et barn sammen, og lagt det til side for hennes del. 

Men ikke nå lengre… 

 

Når det kommer vilt fremmende mennesker bort til meg på jobb, og beklager for at de har en oppfatningen av meg de ser ikke er tilfelle pga han, så blir jeg rett og slett bare lei meg for at det er mulig. Han syns jeg bare synd i som synker så lavt, for jeg har ikke har vært noe annet enn en han har kunnet stole på. Han har fått støtte når han har slitt vilt innenfor murene. Jeg har gjort alt i min makt for å bygge opp en relasjon mellom han og barnet vårt, fordi jeg har ønsket at han fikk være «pappa» selv om det ikke ble under normale omstendigheter. 

Jeg orker ikke å gå i detaljer om hva som ble sagt, men det gjør at andre brikker fra kjeften hans faller på plass og gir mening! 

Hvorfor må andre sverte deg, for å sette seg selv i et bedre lys? Er det slik mennesker har blitt i dagens samfunn? 

At så lenge ditt eget liv ikke går på skinner, så skal ikke andre få ros og skryt for at deres går bra? Er det bedre å heller lyve, å hive seg selv frem i bedre lys? 

Jeg har ikke hatt verdens letteste oppvekst, men å skjule seg bak den hjelper ikke… Jeg har ingen å skylde på for valgene jeg har tatt, og det har garantert ikke han. Selv om det sikkert er bedre å ha noe å skylde på ovenfor andre, er det så lavmål at jeg blir skremt langt inn i sjelen. 

I dag har han mistet en støttespiller han har hatt i snart 20 år. 

Meg og min datter har blitt behandlet som luft på ene siden av hans familie, og i dag rant begeret totalt over når det gjelder han også! Jeg finner meg i alt for mye, jeg er naiv og godtroende med de fleste… Den prisen det koster er ikke lengre verdt det! Jeg har ikke behovet for å tviholde på mennesker, som yter lite annet enn å bruke meg når det passer best inn i livet deres. Jeg har gitt opp så mange som har betydd alt både i vennskap og familie! 

Jeg har fått tildelt et liv, og det er mitt liv. Det kommer ikke i reprise, og jeg lever det Akkurat slik jeg selv ønsker. 

Jeg kryper ikke for å beholde mennesker i min hverdag, slik jeg hadde gjort før. 

Jeg er ferdig å beklage for andres feil og mangler… Ferdig å gi forklaringer på hvorfor kontakt blir stoppet. Det er ikke min oppgave å fortelle andre hva de bør og ikke bør gjøre. De fleste vet vel forskjellen av rett og galt, i en alder av over 30. Nei jeg blir bare så oppgitt! 

~~~~~~~~~~~~~~~

 

 

I dag har jeg hatt en grei dag, vært i kirken med Chanel. Faktisk veldig kjekt, noe jeg ikke trodde i starten. Bare gleden hennes over å høre sang og dans, er så verdt det. Tror hun blir like frelst som moren var av det samme. Nå skal jeg dusje og komme meg i seng, jeg er faktisk utslitt. Hadde vært ute i 12 timer da jeg gikk inn døren isted, noe som ikke burde vært mulig med dette bergens været vi har nå. 

 

Drøm søtt folkens!  

 

Når dager sklir sammen

 

Fredag hadde jeg det ganske ok på jobb, timene gikk og brått var vakten over. Meg og Sali koste oss på Jacob lørdag kveld før jobb, vi møtte på 2 venninner av henne også. Elsker uforventet kos! 

 

Så dukket crushet mitt opp når jeg sto i døren på jobb, trodde hjertet skulle stoppe et øyeblikk. Mye rart ute i går, men det gjør vaktene lekende lett og ikke minst morsomme! At jeg jobbet med Jenny gjør kvelden min rett og slett komplett. Elsker den der lille krutt tønnen av en dame! Den jobben gjør alt stress, kaos og mas i løpet av uken så verdt det å ofre byturer, fylla og tull for når det blir helg. 

 

I det siste har jeg vurdert å flytte bort fra Bergen, rett og slett for å oppleve noe nytt. Chanel er det eneste som holder meg her, for jeg savner den jenten så mye når vi ikke er sammen. Likevel så tenker jeg at å fly innlands er så billig at å dra hjem ofte, kunne gått fint. Foreløbig leker jeg litt med tanken hvertfall, så får jeg se om det blir en realitet etterhvert.

 

Jeg er så fan av søndager, alt e chill og koselig… Gjengen min var hjemme, og alt var på stell. 

I dag har det gått i ett siden 06… 

 

Vi skrives plutselig ! 

Im out…

Weekends

 

 

 

Vært på bena siden 06.03 pga vekkingen til norsk tipping, som jeg forøvrig har null tro på. Likevel så kan man ikke vinne, uten å prøve… Eier ingen flaks i kjærlighet, så burde ha det i spill… but Nope! 

Anyway i dag har jeg det kongehumøret! Det e helg folkens! Det beste av alt, jeg kan telle dager til Stavanger turen!:)) 

Det e noe med Stavanger, den byen e nesten like kjær i hjertet mitt som Bergen og det sier sitt. Mest av alt e det vel parken og gatekunst som tiltaler meg, men i tillegg e det en flott by. Koselige små butikker, god mat, vakker natur, sightseeing, hotell kos og godt selskap blir helt topp i noen dager. Gleder meg til jobb også. 

Vært på tur med Chanel. Shoppet litt på vk med hun og Malin etter det. Evig med tilbud pga nattåpent i kveld.. kjekt med litt kupp til gullet, ettersom at vinteren e rett rundt hjørnet. I  dag syns jeg det er en bitende kulde ute, brrrrrr. 

Nå er jeg små trøtt og burde sove en time eller to før jobb, men det funket dårlig å prøve på det. Derfor står jeg å lager meg noe mat istedenfor. Mat, dusj og en kopp kaffe gjør sikkert underverk, kan late som om ikke annet. Alltid like giret før jobb i helgene, noe som meget Ok. I tillegg fikk jeg verdens beste oppsig isted… Frøken shamsi skal på jobb, hun som trodde hun hadde fri. Kjekt for oss begge, da blir det Jacob en tur før vi begynner!:)) 

 

 

Denne bergenseren er i støtet som alltid, woop woop I love weekends! 

 

Be Kind, be beautiful ~ be you! ⭐️

God helg folkens:)))

Høst

 

 

Jeg har hatt en så fin dag i dag, jeg elsker høsten. Alle fargene på bakken, og den deilige friske luften ute. Er noe eget med denne tiden av året som er helt magisk. I Bergen overskygger regnet hvor fint det er til tider, men dager som i dag er så verdt å vente på. Vært ute med Chanel i timesvis, kost oss masse på tur. Skjønne lille jenten er begynt å oppdage verden, og det er så søtt at hjertet mitt smelter. Hun plukket stolt med seg blader, kongler og litt flere blader. Ingen dager med hun er like, og jeg koser meg sånn. Barnebarn fyller virkelig et tomrom i hjertet man ikke ante var tomt! 

 

 

Fått sendt blogg innlegget og bilder avgårde, så det var greit å få gjort. Litt skummelt å vente på at det blir publisert, men det skal nok gå fint.

Beste med denne tiden er hvor fort det blir mørkt, kan endelig tenne lys og ha kose kvelder inne! Drikke kakao med krem og nyte livet. Har litt mer sansen for den kosekroken på denne tiden. 

Skulle se noen episoder av en serie, men fant ut at sengen fristet mer. Så nå har jeg dusjet, å kommet meg i seng. Så deilig etter en lang dag! 

 

Sweet dreams world!

Livet er dyrebart

 

De siste dagene har jeg ikke hatt tid til så mye annet enn livet generelt. Dagene flyr avgårde her hjemme. Døgnet har rett og slett ikke nok timer. Da jeg var i Hellas fikk jeg en forespørsel fra Instagram, om å bli del av en reiseblogg. Noe jeg helt klart ble helt i hundre over. Litt usikker på alt rundt det enda, men den ledige tiden jeg har hatt har gått til å skrive for de. Det tok litt mer tid enn jeg først antok, men herregud så spennende med slike tilbud. Å velge blant minner man har fra reiser rundt om, var ikke bare bare… Jeg syns jo alle er like innholdsrike turer. Når jeg fikk tenkt meg om, ble det turen til Frankrike i 2016. 

 

Måtte hente fram ekstra motivasjon til å kunne skrive om det, for var på den turen Jane døde. Den følelsen av å få en slik beskjed langt hjemmefra, er det verste jeg har opplevd. Jeg ville bare hjem ~ hjem til xen min, datteren min og hennes sønn. Likevel så var det lite jeg kunne gjort, men jeg ville så gjerne si farvel. Selv om jeg hatet meg selv der og da, så ble den turen en oppvekker for hvor dyrebart livet er. Hvor høyt man må verdsette det man har. At du har helsen, venner og familie er ikke en selvfølge. Livet er en gave, og vi er alle her på lånt tid. Ingen vet hva morgendagen bringer, men jeg vet at jeg skal leve. Leve livet slik jeg selv ønsker, ikke slik andre forventer at jeg skal gjøre det. Oppleve verden, sette pris på små øyeblikk med så stor takknemlighet som overhode mulig. 

Jane, jeg savner deg! 

Savner latteren din, savner å se deg smile fra øre til øre. Savner å ringe deg når livet gir utfordringer. Prate om løst og fast, savner å gi deg en klem. Savner å kunne dra til deg, mest av alt savner jeg kjærligheten du ga oss alle! Savner godheten din, du hadde alltid tid til oss. Malin kunne ringe deg å gråte av fortvilelse pga noe på skolen, eller andre ting som var vanskelig. Like etter hun hadde ringt, kunne jeg høre henne le fra dypet i magen. Den rollen du tok på deg for henne, når din egen søster vendte henne ryggen, vet jeg at hun elsker deg så høyt for. Du var, er og vil alltid være hennes «farmor» Du var tvers gjennom en hjertevarm, fantastisk, elskverdig sjel og det gjør vondt fortsatt å tenke på at du er borte. Opplever verden bit for bit for oss begge, og vet du er med oss i hjertet skatt! 

Jeg elsker deg! 

Vi sees igjen! 

Rest easy sweet angel! ♥ 

 

Håper hverdagen behandler dere bra! 

Her har dagene vært flotte, vært tøft å fullføre det ferieminne, men jeg er så glad jeg fant kraft til å gjøre det. Da jeg ble spurt var Frankrike turen det første jeg tenkte på, selv om jeg visste det ville bringe tilbake minner jeg også har prøvd å fortrenge. Det er alltid godt å skrive, felle tårer og utfordre seg selv. 

 

Vi skrives!