Startet helgen på landet

 

I går sto en aldri så liten roadtrip på planen. Jeg gledet meg fra øyeblikket jeg våknet i sengen, og formiddagen vår ble så fin!

Catch up med en venninne, bilkjøring og den råe moren hennes (min fine reserve mamma) = meget perfekt start på dagen og helgen ♥

 

Ingenting slår det fine været vi har hatt i Bergen i det siste, så helgen startet helt magisk ♣♣♣


Var borte i noen gode timer.
Alltid kos å ta en kopp kaffe, en matbit og snakke om hverdagen og livet.
Generelt gir det meg så masse å gjøre ting spontant, og spesielt når det er noe som ikke skjer så ofte på planen.

For en fin plass, langt ute på landet. Jeg kan forstå at å bo slik, gir en indre ro i kroppen og sjelen. Nært havet, natur i alle retninger og stillhet. Jeg kunne fint bodd slikt hun gjør, men måtte hatt mulighet til å komme meg fra A-B uten å være avhengig av noen.

En pensjonist tilværelse der hadde vært drømmen, så jeg forstår godt hvorfor hun har bosatt seg der. Gleder meg allerede til neste gang vi skal dit, å se hvor vakkert det må være på sommeren på den idylliske plassen.

9 dager til termin og jeg gleder meg sånn til å se sønnen min, få tilbake kroppen min og nyte tiden framover. Jeg føler egentlig at å gå gravid i denne perioden av året, er veldig ok.

Ingen hetetokter fordi det er midt på sommeren, eller noe kaos forbundet med årstid overhodet. Han får tid å venne seg til en hverdag utenfor magen, jeg får hentet meg inn igjen, så er det jammen brått sommer.

Ååå som jeg gleder meg til sommer..

Grillings på altanen, turer på stranden.
Masse deilig sol og digge temperaturer
⭐️

På torsdag var jeg litt med Chanel etter bhg. Hun spør og graver om magen, babyen. At hun er så engasjert er så søtt 🤍

Hun hadde blitt en perfekt storesøster, men enn så lenge så har hun straks en onkel hun kan dulle, kose og etterhvert leke med.

I dag har jeg ikke noe spesielt på agendaen, men deilig det er helg!;)))

Ha en fin lørdag der ute ♠

Sol i Bergen

 


De siste 2 ukene har jeg hatt en irriterende smerte i skulderen, på høyre side. I natt har det vært så intenst at jeg ikke har fått sove mer enn en time av gangen. Så jeg sto opp i 06.30 tiden, da orket jeg ikke å ligge å vri meg mer.
Det kjennes ut som smerten sitter i selve skulder benet og ut mot bladet, ømt å ekkelt å komme borti. Forstår ikke helt hva som er skjedd, bortsett fra at det muligens e en belastningsskade fra jobb.

På denne tiden av året setter jeg så stor pris på sol, og den vår feelingen det gir. Vår og sommer er like rundt hjørnet, og det e så himmelsk å tenke over.

Vært på helsestasjonen med barnebarnet mitt, det gikk strålende. Flinke lille jenten min er perfekt i utvikling og språk. Det gleder mormor ❤️ mitt enormt og se hvordan hun utvikler seg.

 

Etter det kjørte vi til bhg, så var det min legetime som sto for tur. Jeg visste noe var galt med skulderen min, men ikke at hele skulderbladet mitt er betent i både festet og muskulatur. Jammen ikke rart det har vært vondt. Ettersom at jeg er gravid er det ikke noe jeg kan gjøre med det nå, men må si jeg gleder meg til behandling når det er mulig.

 

Glad jeg har så høy smerteterskel at jeg ikke går rundt å klager over ditt og datt til tide og utide.

 


Enkelte mennesker er så negative, at livet deres blir levd i fortid. Der man lever av gamle minner, kropp og sinn! Uff jeg blir stresset på deres vegne. Livet er ment til å leves, ikke stå fast i samme spor som de levde i for 10 år siden. Sinnstemning og alt annet blir satt på vent, mens dager og år går sin vante gang. Negative, destruktive mennesker er dønn det verste jeg vet. Slike mennesker drar deg med ned i negativiteten deres, slik at man blir sliten av å omgås dem for lenge av gangen! For en hverdag og ensomhet hverdagen må gi når man lever livet på den måten.

 

Jeg er akkurat kommet hjem, rett innom og snu i døren. Skal gå meg en tur til sjøen, siden været er så perfekt i dag. Elsker roen sjø gir meg, ingenting slår hav og natur på dager som dette!:))

Nyt dagen, lev i nuet og kvitt deg med negativitet. Livet er for kort til å sette hverdagen på vent ♠

Tenk alt man går glipp av når man sitter fast i en negativ spiral, uten mål for framtiden!

 

 

BabyshowerPå lørdag morgen våknet jeg ganske tidlig. Spiste en god frokost og tok en lang dusj. Så litt på TV å ventet på at min datter skulle hente meg, rundt kl 13. Vi hadde planlagt å gå til en venninne av meg, å se gjennom noen babyklær. Jeg tenkte faktisk ikke over avtalen, fordi slike ting er helt vanlig i min vennekrets. Vi hjelper til der vi kan, så å arve noen sett med babyklær var ikke noe mer spesielt enn andre dager.


Vi parkerte utenfor og straks jeg åpnet døren hos henne, kom en annen venninne av oss hoppende fram med tlf klar i hånden og filmet. Tenkte hun der altså, så fikk jeg øye på min kusine som ikke er i vår vanlige vennekrets. Først da gikk det opp for meg at her er det noe rart på gang. Så ropte de surprise!!

Jeg er ikke en typisk «jente» som tenker over forlovelse fester, store begivenheter og slike ting. Jeg elsker å arrangere tema fester og gjøre stas på venninnene mine, men når det gjelder meg selv tar jeg lett på ting.

Jeg forventer veldig lite, og blir veldig glad for de minste ting generelt.

Jeg ble veldig rørt når jeg skjønte de hadde arrangert babyshower, fordi det er ikke noe jeg har ofret en tanke. Så der sto jeg med trillende tårer, og så mye takknemlighet.

Jeg er i min siste mnd av svangeskapet, og har ikke tenkt at jeg ønsket eller kom til å få en babyshower, så det er litt av en overraskelse.

De har brukt store deler av helgen sin på å stelle i stand noe som de vet jeg ville sette pris på, til tross for at jeg ikke har uttrykt noe ønske om det.

 

Maten var fantastisk, gavene så fine og alt var gjort så gjennomført.

Jeg er så takknemlig for hver og en av dere, mest i det daglige men litt ekstra i går, siden det var så super uventet og fint gjort av dere.

 

Å ha venninner som ikke har tusen unnskyldninger når det stormer som verst, viser disse gang på gang. De e tilstede for alt av gleder og sorger.

De slipper det de har i hendene, trøster, er tilstede og gir så mye kjærlighet året rundt.

Vi har hverandre i tykt og tynt slik det skal være, at jeg fortsatt har venninner fra barneskolen som er i hverdagen min er ganske unikt.

Det gir meg også litt ekstra trygghet nå som jeg har begitt meg ut på en ny reise som mamma, etter så mange år.

De fleste av dem har fortsatt små barn, som gjør det litt kos å tenke på alt vi kan finne på sammen i tiden som kommer. Dere er gull verdt og jeg elsker dere!:)

 

Har en del jeg ikke ser på som venner lengre, de som bare holder ord når det gangner dem selv. Som vil jeg skal bli med dem på alt mulig av avtaler, selv nå som jeg er høygravid.

Til gjengjeld blir en babyshower som tar en time eller to av livet, for mye å be om tilbake. Da kommer unnskyldningene på løpende bånd, noe som blir for latterlig for meg å bruke tid og energi på.

Slike mennesker skjønner jeg at sliter med seg selv, noe de også burde! Jeg har heldigvis ikke så lite venner, at jeg må tviholde på de som ikke gir meg annet enn irritasjon.

Så takknemlig for jenten min, som har planlagt og stelt i stand noe så søtt uten at jeg hadde en anelse… Jeg gjennomskuer vanligvis henne ganske lett, men denne gangen har hun overgått seg selv.

Hun blir en fin storesøster, det er det liten tvil om. Gjør meg godt i hjerte å tenke på at selv om det er en del år mellom mine barn, så vil de alltid ha hverandre. Hun som alltid har ønsket seg søsken, får endelig en lillebror og det gleder hun seg sånn over at det vakkert å være vitne til.