Joy

 


Dagen ble så mye bedre enn jeg forventet i går. Kaffe daten ble erstattet med en tur til sjøen. Elsker lukten ved havet, stillheten og alt det vakre av natur. Andre snakker om at fjellet gir dem energi og ro, for min del er det sjøen som gir meg ro i sjelen. Vi ble sittende en god stund. Det var egentlig vindstille og lite regn, men ble fort surt pga vinden som har vært i Bergen de siste dagene.

Vi dro derfor innover til byn for å se utstillingen til Joy, og jammen svarte ikke den til forventningene.

Så rått at det var hans første utstilling i et galleri.

Gategalleriet var blitt så amazing, well done Christer!:))

Etter vi kom fra byn spiste vi lunch, så dro jeg hjem for å ha Chanel noen timer. Lille diamanten til mormor!:)

Regnet bøttet ned resten av ettermiddagen og kvelden, jeg liker hvordan vær og vind pisker på rutene. Så er det så koselig å tenne lys og kose seg inne på denne tiden. Været i Bergen gir en heftig høst, men ute er det så vakkert til tross for vær og vind. Gleder meg til å se om vi får en skikkelig vinter i år…

 

Håper dere hadde en fin kveld. Livet har ingen garanti og kommer ikke i reprise!:))

Vi skrives!

Natta ….

Tanker på kvisten

 

 


Jeg stusser litt på dette med bloggere som blir kjent etter et TV program. Jeg leser bloggen til mange av dem, og legger merke til at innholdet er veldig likt. Dette visste du ikke om meg, ukens sprs osv. Jeg syns det blir veldig ensformig og kjedelig i lengden.

Jeg skriver som oftest om det som faller meg inn, og syns derfor det e merkelig at deres innlegg er så like. Virker nesten som de leser hverandres blogger, og omformulerer litt på ordene for å skrive sitt eget innlegg.

Eller tar jeg helt feil her?

Jeg ønsker ikke å tråkke noen på tærne med dette, men en blogg er til for å lufte tankene så da gjør jeg det.

 

De siste dagene har jeg prøvd å finne ny kunst å ha på ene stueveggen. Jeg har ikke hengt opp noe fra gamle leiligheten, bortsett fra personlige bilder. Tenker det e kjekt at vi kan finne noe vi begge digger, så blir det vårt. Sett en del på en ny kunstner i Bergen som er ganske rå, men så e AFK, Joy, Martin soleklare favoritter.

Har dere interesse for gatekunst så hjelp meg gjerne?

Nå skal jeg komme meg avgårde på kaffe date med en venninne. Prøver å styre unna kaffe men å komme seg ut å finne på noe, nyte livet er jeg med på hver dag hele uken. Syns høsten er så vanvittig vakker, kunne gått ute i timesvis!

Ha en fin dag folkens!;)

Mormor på tjukken

 


Nå er jeg halvveis i svangerskapet,  og det føles så rart … Veldig fantastisk, men så uvirkelig på samme tid. I alle år har jeg hatt lyst på flere barn, men at det skulle gå 18 år hadde jeg ikke sett for meg!

Gammeldags som jeg er, hadde jeg en drøm når jeg var liten at barna mine skulle ha samme far. Det forsto jeg tidlig at ikke kunne la seg gjøre, lot den tanken derfor forbli med det.

Etter vi var på ferie i sommer, hadde jeg sinnsykt mye mareritt og sa til min kjære at jeg tror jeg er gravid. Kjøpte test og satt med hjerte i halsen, hadde vel innerst inne ikke en tanke om at den kunne være positiv. Til min store overraskelse kom det opp 2 streker, og han ble overlykkelig mens jeg ikke forsto at det var mulig. Dagen etter sto jeg på stuegulvet og tenkte, du skal bli mamma igjen. For en deilig, skremmende, altoppslukende følelse.

Nå er jeg mamma, mormor og snart mamma igjen for andre gang.

Vi venter en liten gutt, og jeg gleder meg enormt. Blir spennende å oppleve hva det vil si å ha en sønn!;)

Var veldig redd for fødselen med min datter, men det kjenner jeg ikke på denne gangen.

Det er godt å ha en mann som er der for oss i tykt og tynt, ettersom at det ikke var mulig med min datter…

Lurer på om hormoner er noe som blir verre med alderen, da jeg har null kontroll på følelsene mine. I ene øyeblikket føler jeg meg ok, i neste rasende, eller trist. Så går det over like fort som det startet. Ganske frustrende, selv om det er en del bedre nå enn i starten. De siste ukene har jeg slitt veldig med migrene, det slår meg helt ut. Legen kaller det svangerskapsmigrene og sier det kan vedvare ut svangerskapet, noe som gjør meg stresset for de kommende månedene. Å være sengeliggende med anfall, ønsker jeg ingen. Spesielt ikke når det ikke finnes null medisiner å kunne ta for det, alt av migrene medisiner går over til han i magen.

I går våknet jeg med migrene, og hadde det fortsatt da jeg våknet i dag. Jeg vurderer om jeg skal gå på fysio å se om det hjelper, kan ikke bli verre så det er et godt tegn!:))

Jeg er begynt å kjenne han lille krabaten i magen, og det e så kos! Så rart å tenke på menneske kroppen og hva den får til. At den kan skape et nytt liv 💙 Jeg er så spent på hvordan han ser ut, og hvem han kommer til å ligne mest på av oss to.

 

Nå er det 3 gangen vi er på ultralyd, og han er sååå fin, gleder meg til å holde han i armene mine 💙

 

Håper livet behandler dere bra, her går det opp og ned, men lykkelig det er jeg!

Når livet går sin gang

 


Gått så lang tid uten at jeg har blogget at jeg ikke helt vet hvordan jeg starter opp igjen!:) Å skrive har alltid vært en greie for meg, og noe av det som gjør livet lettere i en hektisk hverdag. Den siste tiden har det skjedd så mye, at tiden ikke har strekt til. Jeg tror jeg mistet meg selv litt oppi alt flytte kaoset, rutiner og interesser ble satt til sides.

Jeg elsker kreativitet og merker at dit må jeg tilbake, å kunne gjøre små ting for trivsel i eget selskap.

Min nye leilighet har et hobbyrom, og jeg gleder meg sånn til å få det opp å gå! Tenker vin og et par venninner på besøk gjør vinter kveldene framover fine!:) Vi kan ha «verksted» og være kreative sammen. Vinen er ikke aktuell for min del enda, men kosen ved å være sammen holder lenge for meg.

Her om dagen fant jeg ut at jeg måtte vandre litt i sentrum, få med meg ny kunst og nyte livet sine mange gleder.


Jeg kom ikke halveis siden det er kommet så mye nytt. Kunst gjør noe uforklarlig med humøret, dagen og generelt meg. Å se ny gatekunst gir meg ubeskrivelig mye lykke. Vennene mine syns jeg er merkelig som stopper midt i trafikken for å få med meg et bilde, eller at jeg går til en plass jeg vet noe nytt er kommet på plass. Godt vi ikke er like tenker jeg, men samtidig skulle jeg ønske jeg delte kunst interessen min med flere.

Jobben på Vault har gitt meg så mye å være takknemlig for, ettersom at det var det virkelig ble vekket til livet. Se hvordan en artist jobber og kommer fram til hvordan noe på gaten skal framstilles, er så fascinerende. Jeg blir oppslukt, og glemmer «livet» litt og den følelsen er så digg!

 

I dag har vi vært med søsteren og mannen til min kjære, og foreldrene hans. Var ute å spiste middag og vandret litt rundt. Var en tur i Nordnesparken og koste oss skikkelig. Været var så sinnsykt vilt når vi kom til byn, men det ble opplett å ganske så bra. Kjekt å vise de litt rundt, ettersom at mannen hennes er fra USA. Fascinerende hvor mye turister setter pris på Norge, ser de minste detaljer og virkelig nyter hva Norge har å by på. Og Bergen er ingen unntak, for en vakker by.

Perfekt dag! 

kunst, trim, herlig selskap og opplevelser.

Godt å være i gang med bloggen igjen, så får jeg se om jeg så smått får klamret meg tilbake med tiden.

Ha en flott uke folkens!

Vi skrives! 😉