Kreativiteten er på topp

I dag på veien til jobb, tenkte jeg på hvor lang dagen blir når jeg jobber alene. Koser meg veldig, men det er noe annet når en av gutta er der med meg. Ble så overlykkelig når jeg så JP, vår egen handyman :)) Han har vært så savnet! 

Holder på med et prosjekt med nabo bedriften som vi tror blir epic, men når JP ble så giret på ideen ble det enda mer realistisk å realisere. Elsker når ideer blir virkelig, det å jobbe mot et mål er en av de beste oppgavene jeg kan få. Da får jeg være kreativ og kan tenke utenfor boksen, som er det gøyeste jeg vet i jobb sammenheng. Dette må bare gå rette veien. Ellers gikk nå timene slik de pleier, og brått var dagen over. 

Merker at jeg setter mer pris på den fritiden jeg har nå, det er digg å planlegge hva jeg skal. For noen måneder siden følte jeg det var mas, om noen spurte om jeg ville finne på noe. Selv om jeg vet at det er fordi de bryr seg om meg, og ville ha meg med ut for å tenke på andre ting. Vennene mine er gull verdt, hele gjengen!  I 2016 gikk nesten alt av tid gikk til møter og forpliktelser, nå er jeg så takknemlig for at tiden er min egen igjen. Ikke en kjeft bestemmer hva jeg skal eller ikke skal lengre, og det er såååå deilig. 
Å være i den boblen av kaos var så utmattende, at der skal jeg aldri havne igjen uten en kamp!! Jeg må rett og slett bli flinkere til å gi beskjed, når noe foregår i mitt liv, der jeg føler meg fullstendig overkjørt. Unner ingen en hverdag der de ikke har kontroll, den følelsen er så ødeleggende. Det tar lang tid å akseptere, bitene faller på plass men tiden i mellom har vært så heftig. 

Dagen min har vært ganske perfekt. Så jeg hadde fått flere vakter på jobb, greit med ekstra penger før sommeren. Livet leker igjen, og jeg nyter det for alt det er verdt!:)) 

I fjorden er det småkaldt, men ut med hunden må jeg uansett vær og vind. 

Ha en fin kveld, folkens! 
Im out! 

 

 

 

Deiligste dagen av hele uken.

 

Søndag, elskverdige søndag! 
Eneste fri dagen min og den e gull. 
Lå hos S i natt, like koselig hver gang. Ler oss i hel fra vi setter oss i bilen til vi er hjemme. Mye artige gjester i natt på jobb. Fett hun er et annet sted nå på en måte, for da blir det “eventyrstund” før vi sovner. Mye rart der ute i verden, men glad for at de fleste er ute for å ha en fin kveld på byen. Ingen drama og bare velstand. 

A du e så skjønn, vår trofaste og ikke minst kjekke sjåfør. Tenk om alle kunne hatt en mann som deg i livet. I tillegg til at du e candy for øyet, e du bare tvers gjennom god. Lille venn du e strøken som få. 

Nå har vi funnet ut at Junk food e tingen i dag. Deilig å våkne hver eneste helg uten å være fyllesyk, men mat må vi ha. Senere skal jeg ta meg en lang tur med hunden, savnet å gå langt med henne. Fine lille koseklumpen min. 

Så er det fastelaven også, så får se om jeg ikke klarer å skape litt magi på kjøkkenet. Om ikke så blir det fortsatt en god søndag. Mine kjære er gått på kino, og jeg er nettopp kommet hjem. Godt de koser seg på søndager, like mye som meg ♠

Jeg er begynt å se blindspot, for en serie. Så spennende og altoppslukende i hver eneste episode. Jeg er hektet. Er allerede begynt å grue meg til ventetiden på sesong 2. Er begynt å spare på de siste episodene, så de “varer” litt lengre. Så gale er det faktisk. I kveld blir det likevel litt maraton på meg. 

Verdens beste tante til jenten min, har bursdag. Gratulerer med dagen, gullet. 
Vi digger deg!:)) 

Ønsker dere en fin søndag, folkens! 

 

Så var det fredag

 

Jobber til 19, så e det atter engang helg. Andre dagen det er sol i Bergen, og det gir ett kick å se fram til sommeren. 

Gleder meg til late feriedager, strender og kos!:) I løpet av året skal jeg oppleve Dubai, så her er det bare å begynne å spare for harde livet. 

 

 

Så må det bli en tur før jenten min blir mamma, en siste jentetur med skatten min. Nå har vi vært på ultralyd to ganger, og det er like stas hver gang. For en vakker baby dere har skapt. Masse å se fram til i tiden framover, ååååå så jeg gleder meg. 

 

De siste dagene har jeg jobbet alene, noe som er overraskende gøy. Trodde det ble mye å sette seg inn i, men det går som en lek. I går var Lille J innom meg, kjekt med kjente tryner på jobb. Så fett at du kommer innom for å slå av en prat, setter pris på sånt. Ser fram til å se hva vi får til med deg i tiden framover. 

I dag skulle jeg på movie night hos en venninne, men jeg må hjem å chille istedenfor. Rett og slett sliten til en forandring. På fredager pleier jeg normalt å ha masse planer. Men i dag skal jeg ha spa kveld med jenten min. Lage noe mat og legge meg i normal tid. 

Ønsker dere en fin kveld der ute.

Drikk med måte og fest med stil. 

Straks hjemme i gode gamle fjorden. 

Vi skrives! 

Tankekjør

Helt siden jeg våknet, har jeg hatt ubehagelig tanke kjør. Jeg gruer meg veldig til spesialist timen, jeg som trodde alt var i skjønneste orden etter jeg var der sist. Jeg vet det ikke trenger å være veldig alvorlig. Men når jeg blir bedt om å komme tilbake for flere prøver, aner jeg ugler i mosen. 

Sitter å venter på bussen til byn, ser fram til å komme på jobb å fokusere på noe annet i noen timer. I Bergen har det regnet i noen dager nå, men i dag er det opplett enn så lenge.

Fikk en SMS til time innkalling fra nav i går, midt i arbeidstiden var den timen satt opp. Ringte for å høre hva det gjaldt, og fikk beskjed om at de lurte på om jeg trengte bistand fra dem. Så koselig da, at de reagerer etter jeg har gått uten hjelp i flere måneder og ikke har behov for dem lengre. Hurra for nav. Dere fortjener en premie for den fantastiske “jobben” dere gjør. 

I dag er jeg ferdig tidlig siden jeg skal til legen, skal bli godt å få det ut av verden. Så får jeg krysse fingrene for at en operasjon er langt i det fjerne. 

Håper dere får en flott dag der ute. 
Jeg er på plass på jobb, og koser meg. 

Vi skrives! 

 

 

 

Ukestart

Enda en uke er forbi, og en ny er i gang. Ukene går heftig unna. På onsdag skal vi på ultralyd, og jeg gleder meg sånn til å se om det er gutt eller jente. Jeg ser så fram til å bli mormor :)) Jeg trodde oppriktig det ble noen år til enda, men gleden er akkurat like stor for at det ble nå. At jenten min skal bli mamma er så fint, hun kommer til å skli inn i den rollen med glans. 

Koste meg på jobb i helgen, timene går unna som en lek. Ser fram til sommeren og mer jobb. Er så glad jeg fant jobbene jeg har selv, at det ikke ble noe påtvunget dritt fra nav istedenfor. De e kjapp ute med å foreslå jobbklubb og annet fjas. Men spør du om noe du ønsker selv, er det like vanskelig som å vinne i Lotto.

 

 

Tid for jobb igjen, gleder meg!:)) 
Ha en fin og regnfull dag i Bergen, folkens! 
Resten av folket og så klart. 
Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!:) 

Im out! 

 

Fredagstanker

 

Jeg må rett og slett bøye meg i støvet for topp bloggere. Det å være i full jobb hele uken, gir ikke tid til så mye annet bortsett fra jenten min så klart. Jeg merker bloggen blir nedprioritert, rett og slett. Jeg begynner på innlegg og fullfører dem ikke. De bloggerne som har en vanlig jobb utenom å blogge, har jeg brått masse respekt for. Det å ta seg tid til å legge ut innlegg av interesse for lesere, når man har så masse annet som opptar tiden er beundringsverdig. 
Tror veldig mange har en oppfatning av at å blogge ikke er noe som tar tid. At det kun er en inntekt kilde, som irriterer veldig mange som ikke blogger.Men det krever faktisk planlegging og tanker om hva man ønsker å dele. Så skal du formulerer deg på en måte som gjør at det er fengende å lese. Jeg hadde veldig mye å si ang det å blogge, før jeg begynte med det selv. Nå har jeg ikke annet å si, bortsett fra at det er helt rått at dere står på som dere gjør. 

Det e fredag igjen folkens, og jeg lurer på hvor uken ble av. Ikke at jeg klager… Bortsett fra små bagateller, er hverdagen min tilbake slik den burde vært for lenge siden. Noe jeg er setter pris på, for hadde den fortsatt som før hadde jeg klatret på veggene nå. 

 

Jag og mas får meg til å tippe over, spesielt når ingenting av maset er noe annet enn nettopp mas! 
Forstår ikke hvordan enkelte TROR de vet bedre enn meg selv, hvordan mitt liv skal være. Det e nesten tragisk å tenke på hvor tåpelig det framstår. Er ikke så fan av bedrevitere. Spesielt ikke fra noen som tilbringer hele dagen sin, foran en PC og tror at det hjelper på å leve det livet som opptar oss andre utenfor boblen. 

Media har vært intens på å dekke feil og mangler hos enkelte etater den siste tiden, og jeg er helt totalt enig at rutiner og behandlingsmetoder bør granskes ganske heftig. Hadde begynt på ett Valentine innlegg her om dagen, da nyhetene begynte. Jeg var nødt å droppe hele innlegget, for å ikke lage enda ett innlegg om hva jeg syns og ikke for jeg ble så forbanna. Ta dere sammen!!! Slutt å lek med livene til de dere har med å gjøre. Finn løsninger, ikke bare let etter letteste veien ut. Og rull inn maktbehovet, dere er fortsatt en liten del av mange involverte – i mine øyne framstår dere som den største delen av problemet. Nettopp fordi dere gir fan ikke slipp, uansett hvor bra framgangen er. 

Nok om kjerringer og udugelighet …. 

I dag har jeg hatt en koselig dag, og kvelden enda bedre. Nå er nydeligheten min på plass. Tenker film og noe digg å spise, gjør resten av kvelden perfekt. 

Ha en fin natt der ute i verden peeps! 

Vær mot andre slik du vil de skal være mot deg. Ikke rull rundt i grøten etter svar. Vær ærlig, så får dere som oftest ærlighet tilbake. 

Be real, be you.

No one can Do you better then you! 

Peace fra fjorden! 

 

 

 

Morsdag, kunst og party on the way

Hadde en så fin dag i går, på selveste morsdagen. Tenker at morsdag e en fin dag. Fin for at mødre ute i verden får oppmerksomhet, for det viktige vi gjør hele året gjennom. For meg er den litt som andre dager, jeg er akkurat like stolt over å være mor til øyestenen min 365 dager i året. Hun er så god den jenten min. Fantastisk personlighet, og så gjennomført snill og omtenksom. Kom hjem fra jobb til blomster, gave og ballonger. Verdens beste kake og digg middag, det e jenten sin det ;)) 
Det er enkelt å henge seg opp i bagateller, og årsaker til å irritere seg i hverdagen. Noe som gjør at humøret svinger til tider… Men jeg kan med hånden på hjerte si at er det noe som gjør dagene perfekt, så er det hun. Vi ler og koser oss gjennom det meste som opptar dagene. Da er det lett å være så stolt over alt vi har oppnådd de siste 2 årene. 
Jeg elsker deg Cerina, lille pjusken min!:)) 
Tusen takk for den fine gaven. 

 

I dag har jeg vært på jobb siden 10, dagene går så fort i studio og straks er arbeidsdagen over. Kost meg masse 🙂 

 

 

Snart er det tid for party med en haug med kollegaer, og jeg gleder meg. Greit å bli bedre kjent med de jeg jobber med, utenfor jobb settingen!;) 
Gleder meg til god mat, nye opplevelser og flere samtaler med en gjeng av gull. 

Ha en fin dag folkens! Nyt starten på nok en ny uke… Ta vare på hverandre og sett pris på de små øyeblikkene. 

Take CARE and have fun! 

Helgen var borte på ett blunk

 

Hadde det så fett på fredagen! Startet hos S, evig latterkick med nye mennesker og masse latter. Lenge siden jeg har hatt tid, eller lyst til å være med på vors. Føler timene ute blir kortere og kortere, så det var fint å komme i gang litt tidligere. Gikk rett hjem fra jobb, hev noe stash i en bag og avgårde igjen… 

Jeg har aldri problemer med å hilse på nye mennesker, og når det klaffer med alle blir kvelden deretter. Timene gikk, var i byen rundt 00. Biblioteket var ikke helt min greie, men hadde det evig gøy likevel. Greit med en fredag utenom det vanlige, engang iblant. 

 

 

I går våknet vi ganske tidlig, helt fin i formen. Jeg som gruet meg sånn til å våkne opp små dårlig, medaljens bakside. Til min store overraskelse var jeg helt tipp topp! Og da blir det tommelen opp!:))) 
Hang litt med S, ryddet og koste oss. Var en tur på VK å handlet med jenten min og mamma, hjemom å spiste og løp avgårde. 
Gikk ned til banen og møtte S igjen. 
Skulle ta bussen fra vk, men fikk en kompis av ungene til å kjøre oss. Greit med disse kids’ene som brått er blitt så store. 

 

Chillet og fikset oss, så var det avgårde til jobb. Elsker jobbene mine :))) 
Hadde en fin natt og var hjemme tidligere enn vi pleier… 

Håper helgen har vært fin folkens, min har vært gull fra ende til annen!:)) 

Torsdag allerede

 

 

Allerede torsdag igjen, omg! 
I morgen skal jeg ut med jentene mine, gleder meg. Kan faktisk ikke huske sist jeg var ute, mener det var 2 juledag. De fleste som kjenner meg vet jeg ikke er så fan av fylla og byturer… Engang iblant hender det likevel at en venninne, eller to klarer å dra meg med. Har prioritert jobb hver helg så lenge jeg kan huske, så digg å finne på noe sprell etterhvert. Jeg gleder meg til en annerledes fredag, og brått var det bare 1 dag igjen ;)) 

På vei til jobb, og det er iskaldt i Bergen om dagene.. Gjør vondt i fingrene å skrive, så gale syns jeg faktisk at det er. 
Håper gradestokken stiger litt når solen er skikkelig på plass. Eneste som mangler nå er ett hav av snø.

Når du bor i Bergen er det mer regn enn snø på vinteren, men i år syns jeg snøen kunne lagt lengre. Kan like godt ha masse snø, når det er så bikkjekaldt ute. 

Hva er det med mennesker på buss, tog eller bybane? Hvorfor føler alle en trang til å dele hele livet med andre passasjerer?Tror aldri jeg har vært på kollektiv transport, uten at en snakker høylytt i mobilen og bretter ut livet sitt. 
Har mennesker så lite tid tilgjengelig i dag, at de må svare på samtaler når de er omringet av andre? Begynner å lure på om det er ett eksponerings behov hos enkelte? For oss andre er det ikke så vesentlig hva naboen hadde til middag, eller hvor lang tid legetimen tok osv. 
Jeg forstår ikke denne verden jeg er en del av lengre, virker som alle har dårlig tid. 
At alt er preget av tidspress og kaos.
At ingenting i hverdager er planlagt på forhånd. Som oftest vet jeg hva jeg skal i løpet av en uke, og de avtalene jeg får underveis bretter jeg ikke ut med i en full buss. Jeg nyter turen jeg, og ringer tlf min så ringer jeg heller tilbake når jeg kan. 

 

Ønsker dere en fin dag uten i verden. 
I Bergen er humøret på topp, og dagen er i gang for lenge siden. 

 

 

Tiden går fort fort ….

 

Dagene går for fort til å finne tid til å blogge

. Begynner tidlig og slutter sent…

 

Jeg koser meg, så bloggen får komme i andre rekke.

Viktigste er å leve og være fornøyd :)))

Det er jeg!:)) 
Konge vær i dag, kaldt men så digg med sol. Slenger ut noen bilder, ettersom at innlegget e super kort. 

 

Ha en fin kveld og drøm søtt folkens! 

Jeg skal komme sterkere tilbake… 

Vi skrives!:))