Vakre Bergen

Ny uke og nye muligheter ♠

 

Ååååå jeg elsket å våkne gry tidlig i dag, til sol oppgang og det været! Vakre fine Bergen.

Er du i sentrum, så ta en tur innom Vault studios. Sjekk ut den fete gatekunsten ;)) Joy sine bilder er sååå fete, at en av de skal rett på veggen når jeg flytter!:) 

Afk skaper magi hver eneste gang. Han kommer med noe nytt. Jeg blir giret av å være der, skulle ønske jeg kunne hatt alt på mine egne vegger. 

Ønsker dere en fin start på en ny uke, folkens! 

Dagen her går i ett, men jeg liker det :))) 

 

 

I’m a sunday lover

 

 

 

Å elskverdige søndag! Denne dagen e like gull hver uke, chille og ta livet som det faller seg. Lagt hos en venninne i natt, mye lettere når vi begge er på jobb. Så koselig å mase litt på natten før vi sovner, våkne å spise frokost å kose oss. 

Hadde det fett på jobb i går. Timene går så fort, like overraskende hver gang. Masse artige gjester og kjentfolk. At jeg ikke har vurdert denne bransjen for lenge siden, omg så mye fett jeg har gått glipp av! 

Så håndball kampen, og håpte de dro den seieren i land. Det hadde vært epic! :)) Better luck next time! 
Vært på tur med hunden, evig dritt vær i dag.. men tur måtte det bli. Hadde det ikke blåst sånn, hadde regnet vært helt OK. Så glad i å gå ute, gå og samle tanker. 
Så brått ser jeg noe, som er verdt 1 bilde eller 2. Plus at hunden nyter livet. 

Hold søndagen hellig! Snart farmen, så chill & Netflix resten av kvelden her.. 

Lørdag, elskverdige lørdag!

 

Fikk vite noe som gjorde meg helt tom i hjertet i går. Hadde så sterkt ønske om at denne gangen, var det håp i enden av tunnelen. Hvorfor gjør mennesker handlinger, som har så høy konsekvens? Hva gjør at en person ikke ser håp, og velger den “letteste” veien ut. Jeg er så bekymret, og redd for at det skjer noe med deg, R. Jeg håper du vet hva du gjør denne gangen. Kan ikke gjøre så mye mer, enn å vente å se hva som skjer… Jeg er veldig glad i deg, og håper det ordner seg skatt. 

 

Det er lørdag folkens 😉 Kan ikke bli stort bedre enn det. Angrer litt på at jeg ikke var med på kalas, med gjengen min i går. Våknet fresh og opplagt i dag istedenfor, og koste meg masse med jenten min. Så mer enn verdt det likevel :)) 

Regnet er tilbake i denne fine byen min, gjør ikke noe. 2 dager med sol gjorde underverk, så er det bare å være tolmodige til neste gang. 

I fjorden har dagen vært perfekt! Shoppet litt på vk med jenten min. Hun stakk på kino med sauen, og jeg håper de har kost seg.

Straks tid for jobb, og jeg gleder meg :)) 
 

Take CARE peeps!:) 
Drikk med måte! 

Vi skrives! 

Snart helg igjen!!!

 

Midt i en travel uke atter engang. 
Jeg syns tiden går veldig fort, brått er det snart helg igjen. 
Gleder meg til jobb allerede, god gjengen!:))) Vært hos AK i dag, en varmere herligere person finnes ikke. Du er en fantastisk støttespiller. Du gir meg så mye å tenke på, likevel så hjelper det så vilt når jeg går derfra. I Bergen er det sol folkens.

Ingen by i Norge, gir meg mer glede enn denne når solen skinner ;))) 

Ha en fin dag der ute i verden!;)) 

Kunst og latter

 

I dag har vi hatt en super fin dag. Det e mye på planene våre, og det meste går som det skal !:))) 
Til og med snakket med mannen min, og det var lenge siden. I går da vi var på legekontoret gikk vi ned igjen, fin tur og masse latter. Jenten min er ganske morsom, og sier like mye rart som moren. Holdt på å le meg i hel av enkelte kommentarer hun kom med. 

 

På Elvetun hadde de oppgradert litt, var kommet rampe og ny gatekunst. Jeg blir så i hundre, at hun kjeftet på meg til slutt. Hehe hun nektet meg faktisk å ta flere bilder også. Malla du e en artig skrue, og jeg vet du har noe av det fra meg. 
Vi e ganske like vi to, skjønner du 😉 
Takk for fine dager jenten min. 

Håper verden der ute har det bra. 
Jeg er litt for opptatt om dagene, men hiver ut innlegg etterhvert som de popper opp i topp etasjen. 
Ha en fin natt og drøm søtt. 

Natta folkens!

 

Ærlighet har en pris

 

Helt siden jeg fikk mine første venner, har jeg vært fokusert på at ærlighet varer lengst. Jeg husker allerede på barneskolen, hvor mye pepper og styr det ble med lyving, baksnakk osv. Men jeg vet vi ikke holdt på slik barn gjør i dag. 
Vi var en del jenter, men flere gutter i samme vennegjeng. 
Jeg gjorde en feil som kostet meg masse, og tenkte allerede den gang, aldri mer. 
Jeg fikk merke på kroppen, hvor mye dritt det ene feilgrepet kostet. Hvor intenst dårlig samvittighet jeg hadde, og hvor dum jeg følte meg når jeg fortalte hva som var skjedd. Heldigvis ble det fort glemt, da jeg faktisk fortalte min side av en sak de fleste ikke ville høre i begynnelsen. 

Det å være ærlig har en pris, men fy fan så verdt det… Jeg har alltid sagt til min datter, at hun kommer lengst med å være ærlig. For sin egen del og andre. Som jeg har skrevet før så hadde hun masse problemer i starten av sine skoleår, mange ganger følte jeg det var min skyld. Jeg hadde tross alt lært henne å være god mot andre, men at hun kom til å lære etterhvert som hun ble eldre om noen behandlet henne feil. Jeg ba henne alltid si ifra om noen ble holdt utenfor. At hun fint kunne være med de, ingen andre ville være med osv. Jeg hadde også i tankene at det koster å være god og lojal, men at hun fortsatt var for liten til å forstå på hvilken måte de første skoleårene. Noe jeg har trøstet henne for så mange ganger, til hun forsto det selv at noen er regelrett ikke gode mennesker. Det at andre ikke er snille mot deg, gjør vondt. Gjør vondt for du vil så gjerne ha den ene bestevennen på skolen, kanskje en annen i fritiden. Så har du fritidsaktiviteter, der du kanskje er med noen helt andre. 
Det at du kan gi så mye av deg selv som barn, og bli totalt overkjørt tilbake er smertefullt. Det gjør vondt selv for en voksen. Husker hun sto i det da hun fant ut at hun hadde “venner” som egentlig ikke var venner. 
Falske utspekulerte unger som i 1 klasse, hadde så mye ondskap med seg i bagasjen til skolestart at selv jeg ble redd på hennes vegne. 
Hva skjer med foreldrene til disse barna? Hvor er oppdragelsen hen? Husker jeg satt på felles møter på skolen, og små lo for meg selv. Jeg var vel blant de yngste mødrene der, med unntak av 2-3 stk jeg fortsatt er venn med i dag. De eide ikke innsikt i noe vedrørende sine egne barn, bortsett fra lekser, innleveringer og forpliktelser knyttet til skolen. De hadde svært lite innsikt på hvordan dagen gikk på sfo, eller hva de hadde funnet på fra dag til dag. Hvordan er det mulig å være uvitende, til hva deres egne barn bedrev tiden med på skolen?? Satt å hørte hvordan de bortforklarte at uken hadde vært travel. De hadde ikke hatt tid til å snakke ordentlig, med sønnen eller datteren sin. Det var slikt de gjorde rundt middagsbordet i helgene osv. 
De fleste familiene i hennes klasse, besto av mor, far og 2 barn. Der satt de å snakket om hva de ikke hadde tid til, fatter det fortsatt ikke jeg… Hvordan en “velfungerende” familie ikke hadde tid. 
Tid til å lytte, eller prøve å forstå. 
Hvordan deres egne barn mobbet, å styrte på dag etter dag, mnd etter mnd. 
Hvordan kunne de unngå eller overse, hva deres barn drev på med mot andre medelever? Er foreldre så blå øyd? 

En ting ingen kan ta fra en alenemamma, er stå på viljen til å lykkes! Motet til å kjempe når det kreves! Og aldri gi opp. 

De e like absurd som de framstår !!

Hahahaha, du gode himmel!!! 
Etter det helvete Nav lot meg gå gjennom fra sept og ut 2016, hadde fått de fleste til å gå av hengslene for lenge siden. 
Kan ikke gjøre annet enn å le av dere! 
Har dere tilgang på intern info av deres egen udugelighet, når dere sitter å surfer i arbeidstiden ?? Bruk den!! 
I dag bekreftet de at klagen jeg sendte aldri har nådd sjefen deres! Omg! 

Hvor lite IQ kan man ha for å få jobb hos Nav Laksevåg? Er det bare interne stillinger som utlyses på den etaten?! 
Slik at de tror de kan ansette søsteren, til  kusinen til hun som er utdannet?? De er rett og slett ikke bra nok, overhodet ikke!! Nav Laksevåg suger! Og burde få pepper for sine behandlingsrutiner, herfra til månen!!! 
At et enkelt kontor kan fucke opp hverdagen til så ekstremt mange, er meg ett evig spørsmål. Rart dere fortsatt har ett kontor og en jobb å gå til. 

Fikk en SMS der det sto jeg har fått vedtak, og saken er ferdig behandlet. Hehehe fikk avslag lenge før november i fjor var omme, merkelig å få vedtaket nå da gitt… 
Enda mer forunderlig ettersom at jeg ga de grei beskjed, at jeg ikke skal ha en dritt med dem å gjøre. 
De ødelegger mennesker mer enn de hjelper. Noe media brettet ut om hver eneste bidige dag! Likevel fortsetter galskapen! Da er det bare å endre litt på statistikken. og fortsette å la løgnene rulle! 

I Vedtaket sto det jeg skulle tilbake betale 12.000,- for feilaktig utbetaling i okt. 
Altså husleie i en oppsigelse periode, i en leilighet de trodde de kunne tvinge meg til å beholde. Siden 26 sept har de ikke utbetalt annet enn lommerusk, men tror jeg har svindlet de. Hehehe, sannheten innhenter dere plutselig. 
Er de på syre de 2 som kaller seg saksbehandlere? Drikker de seg fra sans og samling når de har lunch? Noe må det være for dette er fan ikke normalt… Herregud jeg blir fan skremt og bekymret på andre sine vegne som må forholde seg til de. Forstår ikke hvordan et så dårlig offentlig kontor fortsatt har åpne dører?? Hvorfor er det ingen som ser etter i sømmene deres? Hvilke feil og utallige mangler de begår igjen og igjen. 
Dere er en skam for alle i Nav sitt system, som faktisk gjør en god jobb for sine klienter. De som faktisk utfører jobben sin med stolthet, for de vet de er med å gjøre hverdagen lettere. De som kan gå fra jobb hver dag, fornøyd med at de har gjort en forskjell for noen andre enn seg selv. 

Skal levere enda en klage jeg, denne gang gjennom min advokat. Blir ikke den levert til rette vedkommende, skal jeg sørge for at den når enda høyere opp enn sist. 

I mellomtiden kan dere jo fint ha litt aktiviteter innad i nav å lære noe av andre kollegaer. Feks hvordan dere behandler mennesker. Tenker Just in Case, mulig det har falt bort i maktmisbruket dere utøver hver eneste dag! 

Mix’en av lørdag/søndag :)))

Dagen i går var så fin. Var først på bena å laget frokost til gjengen, as always. Elsker egentid om morningen, før alle andre er på bena. Kose meg med hunden, og få ro i topp etasjen før dagen kicker i gang… 

Jeg hadde lovet å hjelpe min far i båten, kids’ene ville også bli med til min store overraskelse. Vi ble værende noen timer å jobbe, så var vi en tur på Sotra og spiste sen lunch ;))

 

Fin start på dagen. Kjekt å bruke tid med Malla, når jeg vet jeg blir borte på kvelden. Fine diamanten min :)))  

De hadde en date plan for kvelden, så herlig de koser seg og nyter livet. 

Så var det tid for jobb, elskverdig. 
Reiste tidlig for å henge litt med S, før vi begynte. Koser meg med deg frøken, ler meg i hel til tider. Timene på jobb gikk unna som alltid. Det beste med den jobben, er alle de herlige menneskene jeg jobber med. Det føles ikke som en jobb, bare kos og velstand fra start til slutt :))) 

Fikk kontraktene mine også, digg med alt som e på stell 😉 


 

I dag skal jeg gå meg en lang tur med Lissi. Fortsette på prison break  episodene med gjengen hjemme, og nyte søndagen til det fulle. Pinnekjøtt på menyen og livet leker 🙂 

Ønsker alle i den store verden en fin, og herlig søndag. I fjorden er det regn og tåke, mystisk just like I like it! 

Vi skrives plutselig!:)) 

Happy weekend peeps!

Så var det fredag og helg igjen, herlig. 
Denne helgen skal jeg ta livet som det faller seg. Skal å bade faktisk, det e det lenge siden jeg har gjort.. Har ikke hatt tid så mye tid til overs, så skal bli digg å svømme igjen. Å svømme er bra for denne camping kroppen, og med jenten min må det bli gull 😉 Til og med lurt min mor med oss. I Bergen er ikke været helt optimalt, men det e helg folkens så regn er velkomment som alt annet. Senere skal jeg til en venninne, håper det blir filmkveld og kos!:)))) Du vet jeg digger deg din galning! 

V, min vakre jente… skulle ønske du var hjemme. Fine bursdagsjente min. I miss you girl. Håper de behandler deg bra på havet, gleder meg til å feire deg når du er hjemme igjen!:))) Hipp hipp hurray!:) Det finnes heldigvis kun en av deg, din unike vakre skapning. Du holder det ekte, dønn slik det skal være! Elsker deg! 

Ha en flott fredag folkens! 
Nyt livet. 

Peace fra fjorden. 

 

Verden trenger forandring og tilhørighet for alle

Torsdag og snart helg!:))) 
Tidlig på bena og kos med jenten min, mellom forpliktelser og møter.. 
Greit å fylle dagene med noe meningsfylt, ettersom at jeg syns dagen i går var treg og små kjip. Timene gikk ikke fort nok, og jeg var i seng mye tidligere enn jeg pleier.

 

Elsker mennesker som er i godt humør, når det regner strie strømmer ute. Når du e Bergenser, må du ta med det regnet som en del av hverdagen. Folk er i sin egen lille verden når det regner. Som om de ikke ser deg, under en haug med klær og svære paraplyer. Da er det så fint når du møter på noen, som smiler og tar regnet med en klype salt. Vi e tross alt i Bergen. 

 

 

Jeg så episodene av flukt her om dagen, du e så rå Leo. Tenk om alle hadde vært som deg. Gitt så mye av seg selv som du gjør, for å opplyse om hvor heftig flyktning krisen er. Hva du og familien din måtte gjennom for å overleve, og til slutt starte på nytt i Norge. Det er vanvittig mange mennesker som trenger hjelp. Det er lett å se en annen vei for mange, å tenke det angår ikke dem. Jeg får helt vondt i meg av å tenke på hvor godt og trygt Norge er, når jeg ser hvor mye elendighet og krig som rammer store deler av verden ellers. Hvorfor hjelper ikke vi flere ?? 
Det å måtte flykte fra alt man har holdt nært for å overleve, klarer jeg ikke å fatte omfanget av. Det jeg sitter igjen med etter episodene, er hvor usedvanlig mye håp hver enkelt av dem har. Hvor høyt de drømmer om en bedre framtid, når de har valgt å dra uten noen garanti for å overleve. Hvordan de har risikert livet for å få en bedre og tryggere hverdag i ett fremmed, ukjent land. Hvor stor frykt de bærer meg seg. De velger å begi seg ut på en reise over havet, så ekstremt mange før dem ikke har klart å komme levende fra. 
Når media ikke lengre er like “på” når det gjelder flyktninger og den enorme krisen det faktisk er, glemmer vi for lett. Glemmer at det er mennesker som deg og meg,eneste forskjellen er at de er født i en annen verdensdel. Det er ikke en grunn til å se ned på dem, eller å frykte at de ønsker noe mer enn deg og meg-  trygghet, kjærlighet, familie og stabilitet. De fleste har ett ønske, om å kunne dra tilbake til sitt eget land. Der de har hatt familie, der de har sett barna sine vokse opp. Der foreldrene deres har oppdratt dem, og de selv hatt et verdig liv. 
Skulle ønske alle kunne se det store bildet i en uverdig situasjon. Ikke ta alle under en kam, å tenke terror og kriminalitet. 
Se mennesker som fortjener så uendelig mye mer, enn de vilkårene de lever under nå.