Hotell-kos-bursdag-julestemning

I dag begynte dagen perfekt med 5 timer landevei kjøring! Så deilig å kjøre langt, høre på musikk og nyte den vakre naturen vi har.

 

Tilbake i sentrum sjekket jeg inn på hotell, tok en lang dusj og ventet på skatten min.

Han ville ikke ha gave, men det lurte jeg med meg i weekend bagen. Han har siklet etter den nye valentino parfymen så den gaven var lett. Han ble så glad, han som i utganspunktet ikke ville ha noe, ble positivt overrasket.

Vi hadde ikke bestemt oss for hva dagen skulle brukes til, bortsett fra hotell og kos.

Tok en spontan middag på jobben min, som ble kjempe koselig.

Litt rart fortsatt å være der uten at jeg skal jobbe, men grei erfaring å være der som gjest.


Spilte noen runder biljard etter maten, og ble knust som vanlig. Alltid foreslår jeg biljard, selv om jeg vet jeg ikke har sjansen til å vinne. Ble mye latter pga magen min, er ikke lett å spille når den går i veien
🤣

Trasket litt rundt i byen og shoppet julegaver. Føler vi ikke kommer i mål, uansett hvor mange vi får unna gjort. En ting er sikkert, det skal bli deilig å ikke løpe rundt rett før julaften å finne gaver.

Jeg er alltid så sent ute hvert år, nå ligger jeg langt foran skjema.


På kvelden trakket vi litt rundt i byen, så fint med julelysene som er på plass og den fine jule stemningen som allerede er kommet.

Gleder meg vilt til julemarkedet til helgen, så fin og koselig tradisjon å vandre litt rundt på markedet og få unna gaver.

Vi gikk en tur på chill out, og tok kvelden i 01 tiden. Perfekt avslutning på en fin feiring. Hotell livet leverer gang på gang, og jeg elsker det 😉

Vi skrives plutselig!!

Gravid på nattestid

Hvor lenge sover dere i løpet av en natt??

Kroppen min har alltid trengt mellom 5-6 timer med søvn for at jeg skal føle meg opplagt, og klar for en ny dag.

I det siste har jeg ikke sovet i nærheten av det kroppen trenger på natten. Sovner jeg i 23 tiden, er jeg lys våken midt på natten.Veldig ofte ligger jeg i sengen og vrir meg en evighet, om jeg ikke bare står opp.

Tenker at søvn på natten er så viktig, men nå som jeg er gravid får jeg følge den rytmen jeg har fått. Jeg prøver derfor å sove litt på dagen. Det er super slitsomt å måtte hente inn igjen timer på dagtid, for da har jeg så mye annet som skal gjøres.

Den siste tiden har jeg gått usedvanlig mye til legen, jeg er heldig som har en lege som følger meg opp så godt som han gjør. Merker likevel at å gå så ofte dit, sliter på humøret og energi nivået. Mellom Haukeland og legekontoret, har det ikke vært så mye tid til overs for innimellom der må jeg prøve å sove også.

Da jeg gikk gravid med min datter, gruet jeg meg voldsomt til fødselen. Hadde ikke merkbare plager eller problemer med søvn den gang, sett bort fra redselen.

Nå er det ganske mye og når roen senker seg, dukker det opp en ny utfordring.

Jeg er veldig takknemlig for å være gravid, fordi det langt fra er en selvfølge at jeg skulle blitt det. Jeg vet at å bære fram et barn er en gave veldig mange aldri får mulighet til å oppleve.

 


Å oppleve det med min kjære som er så støttende, god og tilstede, gjør at jeg forelsker meg i han på nytt. Han har måtte takle hormoner, humørsvingninger, gråt, latter og tårer og tar fortsatt det meste med et stolt smil.

Jeg gleder meg over tiden som kommer, og prøver å se framover.

Kontroll, legebesøk, sykehus osv er en del av pakken. Ingen svangerskap er like, men dette har ikke vært noe dans på roser. Jeg vet jeg at når det er over sitter jeg med verdens vakreste mirakel, prøver derfor å tenke så positivt som mulig.

I morgen har min kjære bursdag, så jeg gleder meg til middag, hotell og kos!:)) Nå skal jeg gjemme unna gaven hans,å pakke til morgen dagen.

Ha en fin dag folkens!

Hjertefred

 


Hvert år så deltar jeg på hjertefred. Syns det er en vakkert å minnes alle som ikke er blant oss lengre, og bare samles for «seremoni»

Jeg kan ikke huske hvilket år jeg var der første gang, men jeg har deltatt mange ganger nå.

Selv om stemninger er noe dystert til tider, så mener jeg likevel det e vakkert og magisk på samme tid.

I år hadde jeg en ny å tenne lys for, Aleksander. Savner det artige gode smilet hans, så god han var med alle, barndomsminner og alt annet. Aleks var en artig skrue, med gode råd og kloke ord. Selv når han slet selv, var han der om du trengte han. De beste minnene jeg har fra vi ble voksen må være ferien til Tyrkia. Selv om jeg hadde vært der så mange ganger før, dro han oss med på sine faste plasser. 2 uker forsvant på et blunk pga hans artige påfunn. Gode fester og opplevelser i Tyrkia gjennom hans øyne, ga meg et nytt syn på Tyrkia jeg ikke hadde fra før.

Savner deg, Aleksander.

Sov godt, vi sees igjen ❤️

Hadde med meg samboeren min, som jeg følte syns hele seremonien og opplevelsen ble for mye for han. Noe jeg kan forstå for en som opplever det for første gang. Vi ble derfor ikke der fra start til slutt.


Gikk over høyden og så på gatekunst, fikk skiftet fokus og koste oss egentlig veldig.

Etter hjertefred gikk vi en tur på Jacob Aal, tok en chai latte og nøt hverandres selskap.

 

Alt i alt en veldig fin dag/kveld !;))

 

Fjelltur med lille gutt i magen

 


På fredag var vi på Lyderhorn, for en vakker natur. Er så fint ute på denne tiden av året, strålende sol og fantastisk utsikt. Vet ikke hvor smart det var med den voksende magen min, men det gikk overraskende bra.


Tror likevel ikke det er tiden for meg å begynne å utforske det fjellet, kjente jeg fikk litt nerver på glatte partier med magen på vei ned igjen.

Koste oss veldig, eller jeg gjorde 🙂

Vet ikke om min kjære fikk like utbytte av det, med syting og klaging fra meg. Tenker noe må han tåle, nå som jeg er gravid.

Helgen har vi brukt bare på hverandre, og det er så deilig. Fint å komme tilbake til der vi var, før hormonene tok overhånd hos meg.

Jeg jobbet fredag og hadde fri lørdag til en forandring. Jeg har en uke igjen på jobb, så skal jeg ut i permisjon. Kommer til å gå på veggene hjemme, samtidig så tror jeg at jeg har veldig godt av det.

Få barnerommet slik vi vil ha det, finne på ting sammen i helgene og nyte siste tiden fram til det kommer en ny borger til verden!:) 

Roadtrip

 

 


I dag våknet jeg før kl 06, så da var det bare å stå opp. Vilt at en graviditet skal ha så mye innvirkning på nattesøvn. Når jeg våkner er jeg uthvilt av en eller annen merkelig grunn. Jeg kan sove alt fra 4-6 timer.

 

 

Vi reiste til Frekhaug en tur, og for en vakker plass. Nå er det ikke første gang jeg er der, men syns likevel den plassen er fantastisk hver eneste gang. Mer og mer for hver gang jeg er der. Vet ikke om jeg kunne bodd der, men å kunne dratt dit i ny og ne- Ja takk!

 

Været jeg våknet til i dag var langt fra dårlig, små drypp av nedbør og glimt av sol. Elsker å kjøre langt, denne helgen kunne ikke hatt en bedre start!;) Er nettopp kommet hjem, og gleder meg til middag. Min datter skal på Halloween party, jeg skal på jobb. Grei fordeling om det skulle skje noe når hun fester, alltid like bekymret selv om hun myndig!:)

I går fikk hun sertifikatet, og jeg kunne ikke vært mer stolt. Hun klarer virkelig det hun setter som mål den jenten. Med barnebarnet mitt på 2, full skolegang og alt annet i hverdagen er hun rett og slett rå!

Ønsker dere en fin helg!

Drikk med måte, pass på hverandre og nyt livets små gleder 😉

Im out!

Halloween på jobb


Sist helg feiret vi Halloween på jobb, for en gøy helg. I utganspunktet skulle jeg ikke på jobb fredagen, var i begravelse og tok det mye hardere enn jeg hadde trodd. Tror ikke det gikk opp for meg før jeg satt i kirken.

 

Valgte likevel å gå på jobb, for å få tankene over på noe annet. Jeg vet ikke hvor mye det hjalp, men utover kvelden var det så hektisk at alt gikk på auto.

Fredag valgte jeg å være en syndene nonne, ettersom at jeg er gravid. Tok ingen bilder av meg selv, utenom et felles bilde og masse fra dekorasjonene inne. Var hjemme i 5 tiden og stupte rett i seng. Lørdag morgen grublet jeg vilt på om jeg skulle bli hjemme igjen. Igjen så var det bedre å ikke sitte hjemme å tenke for mye.

Tidligere har jeg fått en venninne av min datter til å sminke meg, men i år tenkte jeg at jeg fikset det selv.

Tror jeg gjorde en grei nok jobb på egenhånd. Fikk noen bekymrede snap’er på hva som var skjedd så det var tidig 😂😉

lørdag gikk jeg jeg kledd som fange, med føtter og armer stikkende ut fra magen. Og før noen kommenterer at det er grotesk, så kan jeg si meg enig.. Men gravid er jeg, og han har armer og bein på innsiden!:)

Alt i alt var helgen på jobb, merkelig men kjekk. Halloween helgene på jobb er det kjekkeste jeg vet gjennom hele året, det og nyttårsaften slår det meste. Jeg har ikke så lenge igjen før jeg skal ut i permisjon, og merker at etterhvert som helgene nærmer seg så blir jeg litt trist. Må fokusere på lille gutt i magen, så skal jeg tilbake med engang vi er klare for det. Blir merkelig å plutselig ha helgene for meg selv, ingen jobb, ingen forpliktelser eller noe som skal gjennomføres. Er redd for jeg blir ekstremt rastløs, men så har jeg et barnerom og mye annet som skal ordnes. Tiden går så fort, plutselig er han kommet til verden 💙