Bitch

 

Weekend Just Ahead Green Road Sign

Noen ganger lurer jeg på om mennesker forstår alvoret i ordene de bruker. Om de skjønner at ord kan skade. Jeg vet jeg kan være frekk når jeg er sur, men jeg pleier som oftest å tenke over hva jeg sier. 

 

Og jeg gir med samme mynt som jeg får… 

 

Enkelte hiver ut ordene etterhvert som de ramler ned i tankegangen, noe som gjør at ordene blir hengende igjen lenge etter de er blitt sagt. Nå mener jeg ikke mennesker som står meg nært, jeg mener generelt. Jeg forstår ikke hvor normal folkeskikk har tatt veien, det glimter svært ofte med sitt fravær. 

 

Her om dagen var jeg på vei ut av bussen med vogn. De som ventet på å gå på samme buss, presset seg forbi meg som rotter. Jeg sa til slutt, hadde vært fint om vi fikk gå av før dere går på. Bortimot alle flyttet seg og ble stående i ro, med unntak av en eldre dame. Hun stirret meg først i senk, før hun sa – du må forstå at vi skal på bussen, det er kaldt. 

Svarte tilbake, du ser gammel nok ut til å forstå hvordan en kø fungerer. Da presterte hun å kalle meg en bitch. Altså seriøst?? Vet ikke hvem av oss som burde bli katogorisert som bitch i den situasjonen, men jeg vet det ikke var meg! Jeg så bare dumt på henne, og svarte at hun var litt av et forbilde for barna som ventet fint i køen ved siden av. 

 

Jeg hører ofte eldre si, at deres generasjon var høfligere, aldri frekke og at de hadde respekt for mennesker i ulike situasjoner. Vel, beklager men det tror jeg er bare oppspinn! Ingen normale mennesker tar så fyr med helt ukjente de møter på. Jeg syns faktisk synd i henne i ettertid, for en mer bitter kvinne enn hun tror jeg neppe jeg har møtt. Om eldre ønsker respekt, må de opptre på samme måte. For meg er det helt naturlig å vente til folk er gått av bussen, før jeg går på. 

Jeg slipper alltid de med vogn fordi meg også. Jeg lurer på om bergensere er så frekke som vi oppfattes.

 

Vel disse dagene har jeg vært litt over alt, ikke hatt tid til å ofte bloggen en tenke før i dag. Jeg liker at jeg holder meg opptatt, slipper å gruble over xen og får bevegd meg nok til å opprettholde dietten i samme slengen. Jeg er faktisk trøtt og kl er ikke engang blitt 19. 

Jeg er sååå glad i denne årstiden, det er så koselig med tenkte lys og innekos på kveldene. Krysser fingrene for snø fortsatt og satser på at det blir et ønske jeg får oppfylt. 

 

Jeg er begynt ned telling til julebord med jentene mine, kan telle når det er bare en helg igjen 😋 

 

I helgen jobber jeg som vanlig… gleder meg litt, julebordsesongen er godt i gang.  

Hektiske dager må vi sette pris på!:) 

 

Håper uken deres har vært bra! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg